איוושה סיסטולית באקו לב

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• איוושה סיסטולית באקו לב
    ד``ר אברהם מתתיהו
    19/07/2009

בבדיקת אקו לב נמצא אצלי איוושה סיסטולית 2/6 ב - LSB מה זה אומר? יש לי איזשהי בעיה?
    אשמח לתשובה, יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איוושה סיסטולית באקו לב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקו לב

ד''ר אברהם מתתיהו
    19/07/2009

אקו לב היא בדיקה של הדמיה של הלב ע"י גלי קול ומאפשרת לבחון את מבנה הלב ותפקודו.
    מה שאתה מתאר לא נשמע כמו תשובה של אקו לב אלא תשובה של בדיקה של רופא אשר האזין ללבך עם הסטטוסקופ.
    אוושה יש לחצי מהילדים הנורמלים כך שקשה להגיד בינתיים שיש לך בעיה כלשהי.
    אם יש צורך, לפי שקול הרופא שלך, (הוא עשוי גם להחליט לפי הבדיקה שאין לך כל בעיה ולהסתפק בכך), הוא יפנה אותך לבדיקת קרדיולוג שיתכן ותכלול גם אקג , בדיקה גופנית ואולי גם אקו לב ואז נהיה חכמים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי בדיקה

בדוי
    19/07/2009

עשיתי, א.ק.ג, אקו לב, וססטטוסקופ.
    וזה הממצא שמצאו לי...
    מה הדבר הזה אומר בדיוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקו לב

ד''ר אברהם מתתיהו
    19/07/2009

שלח לי את התשובה של האקו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה הנה זה

בדוי
    20/07/2009

ממצאים: במצב כללי טוב,דפקים תקינים,פרקורדיום שקט, איוושה סיסטולית 2/6 ב - LSB. כבד לא מוגדל.
    א.ק.ג - קצב סינוס תקין, ללא LVH.
    אקו - מבנה לב תקין, גודל ותפקוד תקינים של שני החדרים, קשת אאורטה תקינה.
    ללא ASD או VSD או PDA, ללא היצרות במוצא החדרים, ללא LVH לסיכום - בדיקה קרדיאלית תקינה, איוושה תיפקודית

אבחנה Innocent Heart Murmur

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוושה

ד''ר אברהם מתתיהו
    20/07/2009

לפי התשובות נראה שהלב שלך בסדר גמור. יש הרבה ילדים עם לב נורמלי שניתן לשמוע אצלם אוושה. נראה לי שאתה יכול להיות רגוע לגבי הענין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו