טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני אמא לילדה בת שנתיים וכבר בגיל בערך 7 חוד' אולי פחות... רוני ביתי היתה בבדיקה שיגרתית אצל רופא ילדים עקב התקררות ורופא הילדים מצא שיש לה רישרוש בלב. שלח אותנו לאקו לב ומצאו שיש לה פתח בין החדרים ושהיא צריכה להיות במעקב כי זה יכול גם להיסגר. אניח צריכה לחזור אליהם בגיל שנתיים(בעוד חודשיים ). רציתי לברר מזה אומר ואם יש לי ממה לחשוש. לפניחודש הרופא שמעה בבירור את הרישרוש. מה עושים? אני מודאגת-אושרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אושרת שלום פגם במחיצה הבין חדרית הוא שכיח. כאשר הוא קטן (כמו שאני מבין זה המקרה אצל ביתך) בד"כ אין כל בעיות. יש צורך במעקב אך לא נראה לי שיש מקום לדאגה רבה (כדאי גם להתייעץ עם הרופא בבדק ויש לו בטח יותר פרטים על גודל הפגם ומיקומו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר