טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לדוקטור, אני בת 15 ועשיתי דיאטה די קיצונית שהורדתי בה 11 קילו בחודשיים (הגובה שלי הוא 1.65 ולפני הדיאטה שקלתי 72 קילו. אני מרגישה קצת חלשה בזמן האחרון כשאני קמה יש לי סחרחורות ואני מרגישה שהדופק שלי לפעמים"משתגע" ממש מהיר כשאני עושה מאמץ קצר אפילו כמו לעלות במדרגות. מה אתה מציע לי לעשות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מצבך אכן מדאיג. ירידת משקל מהירה דורשת מעקב רפואי צמוד בגלל הבעיות שעלולות להופיע בדומה למה שאת מספרת. חשוב ללכת לרופא\ה משפחה\ילדים שלך כדי לעבור בדיקות ולחפש אפשרות של הפרעת מלחים בדם ובדיקת א.ק.ג. להפרעות בקצב. ייתכן מאוד שאת בסדר אבל זה דורש בירור כדי להיות בטוחים.
שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר