מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- vsd בינוני ו asd קטןמוניר גאנם17/08/2009
לדר מתתיהו שלום רב נולד לנו תינוק עם המום המוזכר לעיל והיינו מודעים לכך במהלך ההיריון והתינוק היום הוא בן 6 ימים ובבדיקות בבית החולים הוחלט להשאיר את התינוק במעקב , רציתי לשאול איזה בדיקות אנו צריכים לעשות לתינוק , האם התינוק צריך לעבור בדיקת TEE בקשר לASD והאם ישנם איזה בדיקות נוספות שצריכים ליהעשות לתינוק בקשר ל VSD בינוני , כי אמרו לנו בינתיים לא עושים כלום רק משאירים למעקב , וכשנשתחרר מבית חולים יסבירו לנו בדיוק מה לעשות ופתח נהיה במעקב קרדיולוג ילדים , להזכיר זה הילד הרביעי שלנו ושאר הילדים הם בריאים ללא מום מולד כלשהו , נא האר את עיננו לכל מה שצריך לעשות בדון המון תודות כל טוב ונשתמע מוניר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר vsd בינוני ו asd קטן
ד''ר דני פינק17/08/2009שלום מוניר
מזל טוב על הלידה!
ד"ר מתתיהו בחופש ואת יכולה לכתוב שוב אוד שבועיים.
בינתיים אני יכול להגיד שנישמע לי שמחקים עד שהתינוק ישלים כל השינוי שקורא לכל אחד בשבועה הראשונה בחיים ואז לבדוק מה המצב ליפני שמשחרים הביתה. לא נירא לי שיש לכם מה לדוג, רק להופיע למעקב שיבקשו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)