vsd בינוני ו asd קטן

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• vsd בינוני ו asd קטן
    מוניר גאנם
    17/08/2009

לדר מתתיהו שלום רב נולד לנו תינוק עם המום המוזכר לעיל והיינו מודעים לכך במהלך ההיריון והתינוק היום הוא בן 6 ימים ובבדיקות בבית החולים הוחלט להשאיר את התינוק במעקב , רציתי לשאול איזה בדיקות אנו צריכים לעשות לתינוק , האם התינוק צריך לעבור בדיקת TEE בקשר לASD והאם ישנם איזה בדיקות נוספות שצריכים ליהעשות לתינוק בקשר ל VSD בינוני , כי אמרו לנו בינתיים לא עושים כלום רק משאירים למעקב , וכשנשתחרר מבית חולים יסבירו לנו בדיוק מה לעשות ופתח נהיה במעקב קרדיולוג ילדים , להזכיר זה הילד הרביעי שלנו ושאר הילדים הם בריאים ללא מום מולד כלשהו , נא האר את עיננו לכל מה שצריך לעשות בדון המון תודות כל טוב ונשתמע מוניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    vsd בינוני ו asd קטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• vsd בינוני ו asd קטן

ד''ר דני פינק
    17/08/2009

שלום מוניר

מזל טוב על הלידה!
    ד"ר מתתיהו בחופש ואת יכולה לכתוב שוב אוד שבועיים.

בינתיים אני יכול להגיד שנישמע לי שמחקים עד שהתינוק ישלים כל השינוי שקורא לכל אחד בשבועה הראשונה בחיים ואז לבדוק מה המצב ליפני שמשחרים הביתה. לא נירא לי שיש לכם מה לדוג, רק להופיע למעקב שיבקשו.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו