טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, רופא ילדים הפנה אותי לכירורג וסקולרי מאחר וכל פעם שאני מרימה את בני בן ה- 3 חודשים רגליו מיד מכחילות. אמנם רופא אחר הציע שאולי כדאי לפנות לקרדיולוג ילדים. מה לדעתכם עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בודי כדי קרדיולוג ילדים !#%^ (אני מאמין שכל אחד יחשוב על בעיות בתחום שלו)
באופן רציני, הרופא ילדים שלכם בדק התינוק ולא מצא סימונים של בעיה לב (כמו דופקים חלשים ברגלים עם איושה באמצה הגב- לכיוון היצירות של האב העורקים דיסטלי להקשת.) לפי הבדיקה שלו הוא מסדר הבירור בדרך הכי יעייל. הייתי סומך על דעת הרופא ילדים.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה רבה אני אכן אגש קודם לכירוג וסקולרי כפי שהפנה אותי רופא הילדים, הוא בדק דפקים וכנראה שלא ראה צורך בשלב זה להפנותי לקרדיולוג תודה בכל אופן על התייחסותך