טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר- טוב! הייתי מעוניינת לדעת האם מכשיר מדידת לחץ דם + דופק ביתי היינו אמין. רכשתי מכשיר מיקרולייף (שוויצרי), והנני מעוניינת לדעת האם המכשיר הינו אמין? האם אפשר להיסתמך על תוצאותיו? או העדיפות היא לבדוק גם במרפאה (אתל אחות מיומנת)? כמה פעמים ביום/שבוע מומלץ לבדוק כדי לדעת האם ישנה בעיה או שזה סתם לחץ נפשי? אציין שאני בודקת פעם בשבוע. אודה על התשובות הרפואיות המהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אנחנו קרדיולוגים של ילדים ואצל ילדים המכשירים האלה לא אמינים. מה שאני יודעה במבוגרים הם כן אמינים אבל הייתי לוקח המכשיר להמרפאה פעם ופעמים ולבדוק שמה בשתי שתות דו זמני. כמה לבדוק- חייב תשובה מהרופא שלח
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר