בני בן ה4

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• בני בן ה4
    בת
    11/11/2009

שלום רב.בני בן ה 4 מתלונן לפחות 4 פעמים ביום על עייפות ותשישות ומחפש בכל הזדמנות להניח את גופו.רצוי לציין שאף בגן הגננת שמה לב שלאחר מאמץ קל של משחק הוא מתנשף דיי בכבדות מזיע מאוד ואומר כמה הוא עייף.הוא מגיע מהגן וישן 2 וחצי של מנוחת צהריים וזאת לאחר שאני מעירה אותו התיאבון שלו מאוד ירוד הוא לא ממש פעיל פיזיתאפילו לטיול בקניון אחרי 15ד' הוא רוצה לשבת ומתלונן כי עייף.אציין כי לאחרונה אובחן כנושא מוטציה 1 בגן של FMF ממני לצערי ועוד דבר אימי ואחיה חולים באי ספיקה לבבית אימי לאחר מעקפים עם תפקדו לבבי 20% בלבד.אני סובלת מערכי טרגליצירידים גבוהים וכולסטרול גבוה ואני בת 32 בנוסף שני אחיי כבני 42 44 לקו בליבם בגיל 38 לערך ועברו מס' צנטורים ומטופלים כיום בטיפול תרופתי ככה שיש לנו ברקע מעניין הלב.להמלצתך אשאל אני ממש אובדת עצות רופא הילדים מתעניין בעיקר בבלוטת התריס אני מפחדת שאנו עלולים לפספס משהו עיקרי שקורא כאן וזה לא מה שנבדק כלל למרות התראותיי בנושא.אבקש את תגובתכם בהקדם ולאן לפנות.תודה מראש על ההתייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני בן ה4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות בבן 4

ד''ר דני פינק
    11/11/2009

שלום בת

דבר ראשון- יש לח כבר התכתובת הנכון- הרופא ילדים. אפשר להסביר לו הדגות שלח. אם הסיפור שאת מספרת היה מישני ללב, הבדיקה לב היה צוריך להיות רחוק מתקין וכל רופא היה שם לב. דברים פשוטים שלא יהיו תקינים כולל א.ק.ג. וצילום חזה. מהסיפור עולה חשד לבעיות כתיפקודי תריס וביעות נשימה.

כדאי לתת לרופא שלחם לעבור אל הבירור מסודר ואז להיפנות למומחה המתים

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו