מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בזמן ריצהגילעד08/10/2007
אני כבן 15, ללא כל בעיות בריאותיות. במשך החודשים האחרונים התחלתי לרוץ לאחר שלא עסקתי בשום פעילות גופנית במהלך חיי. דאגתי לעשות זאת מאוד בהדרגה וגם כיום אני רץ רק כשני קילומטרים.
בכמחצית מהריצות אני מרגיש לקראת הסוף תחושה פנימית מוזרה של אי נוחות שלא ממש ניתן להגדיר אותה ככאב באיזור הצוואר (נראה לי שבעורקים), מה שגורם לי להוריד באופן חד את המהירות ולעבור להליכה ולסיום הריצה.
התופעה מופיעה בשני הצדדים לסירוגין, אך לא באותה הריצה. התחושה עוברת בהדרגה לאחר כמה דקות של הליכה. האם רצוי לערוך בדיקות מסויימות?
למה זה קורה לי? אני מודאג מאוד - האם יש לי בעיה בלב?
תודה
רבה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בזמן ריצה
ד''ר דני פינק09/10/2007שלום גלעד
דבר ראשון, אין מקום לדאגה!
הסיפור לא מתאים לבעיה לבבית ויותר מתאים לבעיה מוסקולארית בגלל הפעלה של שרירים שפחות השתמשת עד כה. כל הכבוד על האחריות לבריאות האישית שלך. בכל זאת, כל שינוי כזה מחייב בדיקה אצל הרופא האישי שלך ואם אין לך, תחפש אחד. הוא\היא יבדוק בדיקת גוף כללית מלאה וייתכן שגם א.ק.ג. ו\או צילום חזה לפי שאלות על בריאותך בעבר ובהווה הבדיקה זו הדרך הנכונה להתמודד עם שינוים במצב הבריאות. אני לא מאמין שימצאו בעיה רצינית, אבל ישנן הפתעות נדירות. הרופא גם יכול לתת המלצה על אימונים שיכולים למנוע את הבעיה.
הצלח ותמשיך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)