בעיה בזמן ריצה

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• בעיה בזמן ריצה
    גילעד
    08/10/2007

אני כבן 15, ללא כל בעיות בריאותיות. במשך החודשים האחרונים התחלתי לרוץ לאחר שלא עסקתי בשום פעילות גופנית במהלך חיי. דאגתי לעשות זאת מאוד בהדרגה וגם כיום אני רץ רק כשני קילומטרים.

בכמחצית מהריצות אני מרגיש לקראת הסוף תחושה פנימית מוזרה של אי נוחות שלא ממש ניתן להגדיר אותה ככאב באיזור הצוואר (נראה לי שבעורקים), מה שגורם לי להוריד באופן חד את המהירות ולעבור להליכה ולסיום הריצה.
    התופעה מופיעה בשני הצדדים לסירוגין, אך לא באותה הריצה. התחושה עוברת בהדרגה לאחר כמה דקות של הליכה. האם רצוי לערוך בדיקות מסויימות?
    למה זה קורה לי? אני מודאג מאוד - האם יש לי בעיה בלב?

תודה

רבה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזמן ריצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בזמן ריצה

ד''ר דני פינק
    09/10/2007

שלום גלעד

דבר ראשון, אין מקום לדאגה!

הסיפור לא מתאים לבעיה לבבית ויותר מתאים לבעיה מוסקולארית בגלל הפעלה של שרירים שפחות השתמשת עד כה. כל הכבוד על האחריות לבריאות האישית שלך. בכל זאת, כל שינוי כזה מחייב בדיקה אצל הרופא האישי שלך ואם אין לך, תחפש אחד. הוא\היא יבדוק בדיקת גוף כללית מלאה וייתכן שגם א.ק.ג. ו\או צילום חזה לפי שאלות על בריאותך בעבר ובהווה הבדיקה זו הדרך הנכונה להתמודד עם שינוים במצב הבריאות. אני לא מאמין שימצאו בעיה רצינית, אבל ישנן הפתעות נדירות. הרופא גם יכול לתת המלצה על אימונים שיכולים למנוע את הבעיה.

הצלח ותמשיך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו