מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
- שאלהדוד31/01/2010
שלום קוראים לי דוד ולאחר מבדקים לצו הראשון, עלה שיש לי לחץ דם של 140/75
הרופא התפלא ואמר לי לבוא לביקורת 3 פעמים בשבוע על מנת לבצע מעקב.
מה זה אומר עליי? האם יש לי בעית יתר לחץ דם.
אגב אני מעשן כבר שנתיים (לא הרבה 6 7 סיגריות ביום)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתר לחץ דם?
ד''ר אברהם מתתיהו31/01/2010שלום דוד
לחץ הדם יכול להשתנות במהירות בתנאים שונים. הערך שנמצא אצלך הוא אכן מעט גבוה.
מוקדם מדי להכריז שמישהו סובל מיתר לחץ דם על סמך מדידה אחת ועוד כזו שנעשתה בתנאים של לחץ כנראה בלשכת גיוס.
לכן חשוב לחזור מספר פעמים על הבדיקות. לעתים אף עושים בדיקות רבות וחוזרות(הולטר לחץ דם)
ואם אכן לחץ הדם נמצא גבוה רוב הזמן מתייחסים לזה כ בעייה שזקוקה לברור ואולי טפול.
סיגריות הן דבר רע בכל מקרה והעשון פוגע בהרבה מערכות בגוף וכדאי לך להפסיק לעשן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)