מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פעימות מוקדמותנורית01/03/2010
אני נמצאת בשבוע 28 - הריון ראשון, ולאחר תוצאות ההולטר ואקו לב נמצא כי יש לי פעימות מוקדמות מרובות,אשר אני חשה בהרבה שעות ביממה. ברצוני לדעת האם דבר זה יהווה בעיה בלידה? האם עלול להחמיר במהלך הצירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פעימות מוקדמות לאשה בהריון
ד''ר אברהם מתתיהו02/03/2010שלום נורית
אמנם השאלה מתאימה יותר לפורום של קרדיולוגיה מבוגרים אך אנסה לענות לך.
כדי לתת תשובה הגיונית אני צריך לדעת 1. האם את אשה בריאה והאם יש לך מחלת לב או אחרת? 2. מה התשובה המפורטת של ההולטר, איזה סוג פעימות מוקדמות והאם היו בודדות או בקבוצות וכו 3. מה תשובת האקו, האם יש בעיה מבנית בלב או בתפקודו? 4. האם את נוטלת תרופות והאם את מרבה בשתיית קפה וחומרים מכילי קפאין או סגריות 5.האם נבדקת אצל קרדיולוג? האם נעשה גם אקג רגיל ומה היה הפענוח?
האם יש ספור משפחתי של בעית לב או הפרעות קצב או מות פתאומי בגיל צעיר?
תשובות לשאלות אלה יעזרו לענות לך בצורה טובה יותר.
בעקרון אם את אשה בריאה לגמרי עם לב נורמלי לגמרי, אז בד"כ אין משמעות רבה לפעימות מוקדמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)