שאלה

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליאת
    10/03/2010

שלום רב,
    אני בת 28, חולה בלופוס מילדות.
    לאחרונה שמתי לב שהדופק שלי נמוך מאוד במצב מנוחה בין 50 ל 60 ובמצב מאמץ גג 70[ ואני רחוקה מלהיות ספורטאית (-:
    בנוסף ובלי שום קשר, עשיתי צילום ראות שיגרתי ובתוצאה נראה צל לב מוגדל . רופא המשפחה שלח אותי לאקו לב שהראה תפליט פרי קרדיאלי.
    מה כל זה אומר ומה עלי לעשות למי לפנות וכו ?

אני נוטה לא להתמיד עם בדיקות שכאלה. לא מתוך זלזול חס וחלילה אלה מתוך היאוש שבהיותי חולה כל כך הרבה שנים ולמדתי בדרך הקשה שאם מחפשים בסוף תמיד מוצאים והכל נוטה להסתבך אצלי..
    אני שואלת בכנות ומנסה להבין באמת האם זה דורש ברור מעמיק וחס וחלילה המצב יכול להיות מסוכן או לעזוב את זה - לשם אני נוטה אישית ומה שיקרה יקרה, יש לי מספיק בעיות גם ככה.

תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפליט פריקרדיאלי ב לופוס

ד''ר אברהם מתתיהו
    10/03/2010

שלום ליאת.
    השאלה אינה ממש מתאימה לקרדיולוגיה ילדים.
    תפליט פריקרדיאלי הוא נוזל שמצטבר סביב הלב והוא יכול להיות אחד התסמינים שיש בלופוס. המשמעות תלויה בכמות הנוזל וכמות קטנה אינה גורמת לבעיות.( יש עוד תסמינם לבביים נוספים במחלה זו)
    נראה לי שאת זקוקה ליעוץ של קרדיולוג מבוגרים וגם ראומטולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו