טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם אישתי ואני גילינו בימים האחרונים שלעובר שלנו (הריון ראשון שבוע 26) יש TGA עם חשד לVSD אני מתקשים מאוד לקבל החלטה אם לסיים את ההריון ולנסות שוב (אנו בני שלושים ולא הייתה בעיה להכנס להריון באופן טבעי) היינו מאוד רוצים לדבר עם הורים שעברו פרוצדורות דומות... אם יש מישהו שמוכן לחלוק איתנו נעריך זאת מאוד תודה מראש דנה ועדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דנה ועדי דיברנו כבר בנושא. אם הבנתי אתכם נכון ואתם מתכוונים לשוחח עם הורים לילדים שעברו ניתוח לתקון TGA ניתן לסדר זאת. אני לא נמצא בימים הקרובים אך אתם יכולים להתקשר למרפאתנו ולדבר בשמי עם ד"ר יעל גרתי והיא תמצא משפחה כזו שתסכים לשוחח אתכם. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר