מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן שבע - מבקשת הסבר לתוצאותקרן21/05/2010
הי ד"ר , קודם כל אני מודה לך על תשןבתך מלפני כשבוע .... ילד בן שבע ששמעו לו רשרוש ... (קרתי את הכתבה תודה רבה על המידע)
היינו אצל קרדיולווג אשר ביצע אקו ובדיקת ECG
הסביר כי יש לו חור "קטן מאוד" לא נתן הסבר מיוחד טוען כי אין מה ל עשות טכי זהו מצב נורמלי....
אנחנו יצאנו משם ללא תשובה ברורה.. (מציינת כי אנו חיים בקפריסין)
מצרפת אתתשובת הבדיקות וסיכום הרופא אשמח אם תוכל להסביר לי בעברית מה זה אומר?
כמו כן יש לי שאלה איך לא ראו חור בלב בזמן ההריון.. הייתי בכל הבדיקות האפשריות אצל אחד המומחים הגדולים בישראל ותמיד טענו כי הכל תקין בלב . אני יודעת כי חור בלב כן רואים במידה וקיים.
מה המשמעות ?
האם יש צורך להטיס את הילד לארץ לבדיקה נוספת או להפסיק לדאוג?
אשמחאם תוכל לקרוא את סיכום הרופא
מודה מאוד
קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חור "קטן מאוד" בלב?
ד''ר אברהם מתתיהו21/05/2010מצטער, קרן
איכות התמונה גרועה ואיני מסוגל לקרוא את הכתוב.
נסי לשלוח לי אותה ל MAIL שלי שמופיע ברשום מעל השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"חור קטן בלב" שלחתי (:
קרן21/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
patent foramen ovale
ד''ר אברהם מתתיהו22/05/2010שלום קרן
קראתי את המכתב והממצא היחיד הוא ( patent foramen ovale (PFO
זהו מעבר שקים באופן נורמלי בתקופה העוברית ונוטה להסגר אחרי לידה. ב 25% מהמבוגרים הוא עדיין פתוח (והם אפילו לא יודעים על כך). בד"כ אינו גורם בעיות וברוב המקרים אינו מצריך כל טפול.
נראה לי שאת יכולה להיות רגועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת
קרן22/05/2010הי ד"ר , מודה מאוד על תשובתך המהירה...
יש לי שאלה נוספת כתוב במכתב גם על mitral valve incompetence , trace האמת שזה נשמע לא טוב ולפי האינטרנט זה איספיקה של משהו
מה זה אומר ?
שוב מודה לך
שבת שלום
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
mitral valve incompetence , trace
ד''ר אברהם מתתיהו22/05/2010שלום קרן
זה למעשה ממצא נורמלי (לכל אחד כמעט יש דליפה מינימלית של המסתם בדופלר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מעריכה מאוד את הסבלנות
קרן22/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)