מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בזמן שינה הרופא שומע משהודודי26/05/2010
בס"ד
שלום שמי דודי ויש לי תינוקת בת 3 חודשים, לפני כשבוע הינו אצל הרופא ילדים והיתה רופא מחליפה והיא אמרה שהיא שומעת משהוא בלב של הילדה (איבשה) והדבר היה מוזר עניי מכיון שכל רופא של הילדה שבדק אותה לפני כן לא אמר כלום.
למחרת חזרתי לרופא הקבוע של הילדה והוא אמר לי שהוא לא שומע כלום אבל ליתר ביטחון
רצוי שאני יחזור אליו בעוד שבוע ושהוא יבדוק שנית.
אישתי היתה אתמול 25.5.10 לביקורת אצל אותו רופא (בגלל שהילדה היתה טיפה מקוררת) אבל על הדרך הוא בדק שוב את הלב שלה והוא אמר שהיא ערה הוא לא שומע כלום אבל כשהיא ישנה הוא שומע משהו קטן לדברו.
רציתי לדעת מה אני יכול לעשות ואם יש מקום שממליצים עליו לעשות בדיקה ולראות שהכל בעזרת השם בסדר.
תודה רבה ויום טוב
דודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איוושה
ד''ר יוליוס הגש26/05/2010כנראה מודבר באוושה"תפקודית" שהיא "רעש" שנגרם מזרימת הדם בגוף והיא משתנה בעוצמתה במצבים שונים.
רצוי לוודא שאכן אין בעיה אחרת בלב ולהבדק אצל קרדיולוג ילדים ולבצע אקו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)