טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בהריון שבוע 24. בבדיקת אקו-לב עובר בשבוע 21 אובחן VSD, כנראה ממברנוטי. מאז בבדיקה בשבוע 23 לא הודגם VSD, כלומר לא נראה מעבר דם בין חדרי הלב (אך לא נשלל העניין) ובביקורת בשבוע 24 נראה VSD ונראה מעבר דם בין החדרים. שאלתי היא האם ניתן לראות באבחון טרום לידתי מה חומרת המצב או מה גודלו של החור ומה ההשפעה לעתיד? האם יתכן מצב בו ניתן לראות מצב כה חמור שמהווה אינדיקציה להפסקת הריון? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום בר כל השאלות שלך מצוינות. אף פעם אי אפשר להיות בטוח, אבל כשקרדיולוג ילדים מבצע אקו עוברי, אלה השאילות שהוא\ היא מנסה לתת עליהם תשובות. יש הרבה מרכיבים לתשובות ויהיו הבדלים ברמת הביטחון בכל תשובה ופרט זה גם חשוב למסור לך.
הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר