אוושות אצל תינוקת

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• אוושות אצל תינוקת
    רחלי
    09/06/2010

שלום רב,
    לפני 5 שבועות ילדתי את בתי.
    היום הייתי אצל רופאת ילדים בקופת חולים לביקור של הכרות ויצאתי משם דומעת (מקווה שללא סיבה מוצדקת).
    היא בדקה את הלב של התינוקת ואמרה שהיא שומעת צליל לא הכי נקי ורשמה "אוושות???" בסימן שאלה.
    אמרה לי לחזור בעוד חודש, ואם שוב זה ישמע לה- היא תפנה אותי לקרדיולוג ילדים.
    נורא נבהלתי, ביקשתי ממנה הסבר לגבי הדברים, אבל לצערי לא קיבלתי.
    קראתי באינטרנט לגבי אוושות, הבנתי שרובן פונקציונאליות וחסרות משמעות, אך מאידך ישנן גם כאלה היכולות להעיד על בעיה כלשהי.
    שאלתי היא האם מומלץ להמתין חודש (אני מאוד דואגת) או שכבר עכשיו אני יכולה לפנות לקרדיולוג ילדים על מנת להסיר כל חשש מלבי.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוושות אצל תינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוושות אצל תינוקת

ד''ר אברהם מתתיהו
    09/06/2010

שלום סיוון
    אוושה זה דבר שכיח וכמו שכבר קראת יש ב50% מהילדים עם לב נורמלי (ראי מאמר בנושא שפרסמתי באתר)
    אם התינוקת אוכלת יפה , עולה במשקל , אינה מזיעה הרבה ואינה מתנשמת,(ואני מניח שזה אכן המצב , שאם לא כן אני מניח שרופא הילדים היה כבר מפנה אותה), קרוב לוודאי שאין בעיה לחכות חודש. אם יש בעיה כלשהי עם התינוקת אולי כדאי לפנות כבר לקרדיולוג ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו