מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דופק מהיר בת ארבעאמא לילדה18/08/2010
שלום רב
לבתי יש דופק מהיר, כל פעם שהיא נבדקת הרופא מציין את זה אבל כנראה שלא מרגיש צורך בעוד בדיקות (בפעם האחרונה הוא ציין שדופק מהיר כנראה עקב וונטולין שהיא מקבלת לאסתמה.)
יש לציין שהיא בכלל לא מתרגשת מרופאים אז לאנראה לי שזה הרקע, גם בלידה שלה כל הזמן מדדו לי חם(ולא היה) כי חשבו שבגלל זה יש לה דופק מהיר.
יש לציין שהיא אתלטית ובכושר מצויין.
האם כדאי לפנות לקרדיולוג??
כמה זה אמור להיות בגילה? וממה יכול לנבוע הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דופק מהיר?
ד''ר אברהם מתתיהו21/08/2010שלום אמא
הדופק בילדים הוא מהיר יותר מאשר במבוגרים.
בגיל זה יכול להיות גם 110-120 לדקה במנוחה. כמובן שהוא יכול להיות מהיר יותר בגלל מאמץ , חום, התרגשות, כאב, התייבשות, אנמיה קשה, תרופות כמו ונטולין , יתר פעילות של בלוטת התריס(כל אלה ללא קיום של הפרעת קצב אמיתית.)
יש גם סוגים של הפרעות קצב מהירות ואז הדופק בד"כ ההוא ממש מהיר (לעתים 200-300 לדקה).
נראה לי שחשובה התרשמות רופא הילדים. אם נראה לו שאכן הדופק הוא מהיר מעבר לצפוי לגיל ולמצב אז יש חשיבות לבדיקה של אקג וקרדיולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)