בדיקת הולטר

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• בדיקת הולטר
    מירית לוי
    07/10/2010

בני בן 4.5 בריא בד"כ, הופנתי לעשות בדיקת הולטר מאחר והתלוננתי שאני מרגישה כי כל הזמן הלב שלו פועם במהירות (גם שהוא ישן)
    להלן התוצאות:
    קצב בסיסי- קצב סינוס מהירות מינימלית- 65 ממוצעת לדקה מהירות מקסימלית- 173 ממוצעת לדקה. מהירות ממוצעת- 98 לדקה.
    הפרעות קצב חדריות VPC'S - לא נצפו. הפרעות קצב על חדריות APC'S- לא נצפו APC'S נצפו קטעי ATRIAL RHYTHM.
    הפרעות הולכה- לא נצפו. שינויים משמעותיים בקטע ST- לא נצפו הערות: נצפו קטעי סינוס אריתמיה עם מרווח R--R עד 1.1 שניות.
    נצפו קטעי סינוס טכיקרדיה ספורים במהירות עד 173 פעימות לדקה שנמשכו עד 11 דקות. נצפתה מהירות ממוצעת 98 פעימות לדקה.
    אם אפשר להסביר לי מה זה אומר כל מה שציינתי עד שאני אלך לרופא המטפל שיסביר לי.
    בברכה,
    מירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת הולטר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת הולטר - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    08/10/2010

שלום מירית
    נראה לי שהחמצת או טעית במספר מילים בהעתקת התשובה, אך בסה"כ התשובה היא בגדר התקין .
    סינוס טכיקרדיה היא האצה פיסיולוגית של הדופק ע"י הקוצב הנורמלי של הלב (הסינוס) בד"כ בזמן מאמץ, חום, פחד, התרגשות וכו'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו