בת 4.9 שנים עם ל"ד גבוהה

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• בת 4.9 שנים עם ל"ד גבוהה
    מירה
    13/10/2010

שלום
    אשמח לחוות את דעתך- ביתי לא חשה בטוב/וירוס ובבדיקות מקיפות שנעשו לה יצא וירוס אולם נאמר לי כי לחץ הדם שלה 128-/130/90 דופק 94 ויש לשים לב ולהיות במעקב לחץ דם. האם יש סיבה לחשש??? יש לציין כי במשפחתי רקע וגם לי של הפרעות קצב טטיקרדיה וברדיקרדיה ,לד נמוך ודופק נמוך. לכן זה מוזר בעיני ואני מאוד מאוד חוששת . האם זה מצביע על בעיה בסך הכל היא ממש קטנה...... ת ו ד ה לדעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 4.9 שנים עם ל"ד גבוהה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 4.9 שנים עם ל"ד גבוהה - תגובה

ד''ר יוליוס הגש
    13/10/2010

קשה מאד למדוד לחץ דם אצל ילדים בגיל זה באופן מדויק .יש להקפיד על שרוול מדידה הולם, אחרת מקבלים תשובות מטעות. יש להמתין שהילדה תבריא ממחלות שגרתיות ואז למדוד את לחץ הדם כראוי (בשכיבה במנוחה,לא אחרי משחק וריצה ,לא בבכי,ולמדוד מספר פעמים). בכל מקרה כדאי לבדוק ולשלול היצרות באבי העורקים,ואח"כ אם אכן מדובר בלחץ דם מוגבר יש להמשיך בברור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מירה
    13/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו