מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבחנה לבדיקת אקו לב עובריסיגל26/10/2010
שלום רב,
אני נמצאת בשבוע 21 להריון ובסקירת מערכות מוקדמת הודגמה אי סימטריה של חדרי הלב. ביצעתי בדיקת אקו לב עוברי והחוות דעת שקיבלתי הינה שחדר שמאל קטן מחדר ימין בנוסף קוטר מסתם אואורטלי קטן ואב העורקים המעבר צר.
הרופא אמר שהתינוק יצטרך לעבור סדרת ניתוחים.
רציתי לדעת מה סיכויי ההצלחה לניתוחים מסוג זה והאם ידוע לך על מקרים דומים.
מה המגבלות ההתפתחותיות והאם להמשיך את ההריון.
חשוב לי לציין כי בעקבות ההריון התחלתי לסבול מהתקפי חרדה ואני נוטלת לוריבן וציפרלקס
והאם יש קשר.
אודה על תשובתך. סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנה לבדיקת אקו לב עוברי - תגובה
ד''ר יוליוס הגש27/10/2010קשה ליעץ לך בלי לראות את הבדיקה. באופן כללי מקרים דומים מוכרים. את השיחות האלה צריך לנהל עם הרופא שערך את הבדיקה ו/או לללכת לרופא אחר שעושה בדיקות כאלה עלמנת שידון אתך ותחליטו יחד עם להמשיך או להפסיק ההיריון. על כל פנים צריך לעשות את זה מהר אם רוצים להפסיק את ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחנה לבדיקת לב עוברי
סיגל27/10/2010תודה על תשובתך, האם אוכל לשלוח לך במייל את האבחנה על מנת לקבל חוות דעת שלך בנוסף.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחנה לבדיקת לב עוברי - תגובה
ד''ר יוליוס הגש27/10/2010צריך לבצע בדיקה ולראות ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אקו לב עוברי
חלפון סיגל28/10/2010ד"ר יוליוס שלום,
אני אודה לך מאוד באם תיצור קשר עימי בנוגע לאחותי 0544441877.
אנו מעוניינים לעבור אצלך בדיקת אקו לב עוברי לחוות דעת שניה לפני קבלת
החלטה להפסקת הריון.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)