טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הייתי בביקורת רופא אני שבוע 38+3 הרופא אמר שההוא לא רואה את כניסה ההאורטה אבל אמר שיכול להיות שזה בגלל גודל העובר בכל זאת שלח לאקו לב כל הסקירות הקודמות היו תקינות כולל מי שפיר וכל שאר הבדיקות. מה עושים עם זה האם באמת יש חשש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לימור בשבוע מתקדם כזה, במיוחד אם העובר מסתיר עם הגב או הגפיים, זה יכול להיות די קשה לראות. קשה לי כמובן לדעת בלי לראות אך בהחלט יתכן שזה משהו טכני וכדאי לעשות אקו לב עובר. דרך אגב חוסר יציאה של אאורטה מהלב בד"כ בא גם עם בעיות בחדר השמאלי (קטן מאד) ובמסתם המיטרלי ויש סיכוי סביר שאם זה באמת מום, הרופא היה רואה את הסימנים הנוספים. אך זה באמת דיון תאורטי ויש לעשות את האקו לב עובר ולנסות להבין אם יש אכן בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר