טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ד"ר הנני בת 30, שבוע 16 ואלו הממצאים בסקירה מוקדמת: הודגם לב ימני. גודל החדרים אינו זהה חדר שמאל גדול יותר מחדר ימיני. הודגם VSD מוצא כלים בקטרים שונים. נצפתה נקודה אקוגנית בחדר השמאלי של הלב. המליצו לי על אקו לב ויעוץ גנטי אני מאוד לחוצה יש משהו שאתה יכול לומר לי לפני הבדיקות הנ"ל כי הן יהיו עוד חודש + וזה לא יתרום לי כל הלחץ הזה.
תודה, תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מלי נראה לי במקרה שלך שכדאי לעשות אקו לב עובר בשבוע 18 (יש כבר סיכוי לא רע שנראה סביר) קשה לי לחוות דעה בלי לדעת ממש את האנטומיה בברור. נראה לי שבכל זאת כדאי לחכות לבדיקה ואז כבר לקבל הסבר ויעוץ מקרדיולוג הילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר