מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוחשרון22/02/2011
בני אמור לעבור בחודש הבא ניתוח להסרת שקד שלישי
כשנולד היה לו רישרוש בלב שעבר כשהיה בן חצי שנה
האם יש צורך בהתיחסות מיוחדת לצורך הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב אני תוספת היום הוא בן 4
שרון22/02/2011היום בן 4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שוב אני תוספת היום הוא בן 4 - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו23/02/2011שלום ליאת
המלה אוושה אינה אומרת הרבה ויש זאת לחצי מהילדים הנורמלים.
האם הילד עבר ברור קרדיולוגי?
אם לא, קרוב לוודאי המרדים יבקש שיעשו זאת לפני הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
שרון26/02/2011אני רוצה לציין שהבדיקה שעבר בינקותו הייתה ע"י רופא ילדים רגיל והוא אמר שהאיוושה היא מאוד קלה ולא נישלחנו להמשך ברור
האם עדין יש צורך בברור קרדיולוגי לפני הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שוב אני - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו27/02/2011שלום ליאת
זה תלוי בהתרשמות של המרדים. אם הוא מתרשם שהאוושה חסרת משמעות לא יבקש יעוץ קרדיולוגי, אך אם לא יהיה שקט ישלח אתכם לקרדיולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
שרון28/02/2011האם אני צריכה ליצור קשר עם המרדים
קבעתי לילד תור לקרדיולוג ילדים בכל מיקרה
רק בשביל השקט שלי
מה נעשה בבדיקה כזו האם כואבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שוב אני - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו02/03/2011שלום ליאת
אם יש לך תשובה של קרדיולוג שקרוב לוודאי תהיה תקינה, את יכולה להראות זאת למרדים.
לא נראה לי שאת צריכה ליצור קשר עם המרדים. בד"כ זה עניין שגרתי שהמרדים יבדוק את הילד לפני ההרדמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)