נקודת סידן בלב בעובר

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• נקודת סידן בלב בעובר
    שירה
    03/03/2011

היי אני בשבוע 26 ו4 ימים. אני בת 20. אני נמצאת כרגע בארה"ב. עד שבוע 15 עשיתי שקיפות עורפית
    סקר ביו כימי וסקירת מערכות מוקדמת. הכל יצא תקין. עכשיו הייתי אצל רופא פה (שלקח לי כמה מאות דולרים..) והוא אמר לי שיש לעובר שלי נקודת סידן בלב. וזהו. והלך.. מה זה אומר? אני לא מפסיקה לבכות. לחוצה. אני יגיע לארץ רק בשבוע 33 קראתי באינטרנט משהו על יותר סיכוי לתסמונת דאון. אשמח ליותר מידע. האם להקדים את הטיסה? יש לי פחדים מוצדקים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודת סידן בלב בעובר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת סידן בלב בעובר - תגובה

ד''ר יוליוס הגש
    03/03/2011

מוקד אקוגני אינו מעיד על תסמונת דאון. בכל אופן אם את רוצה לשלול תסמונת דאון יש לנקוט בדרך היחידה האמינה והיא בדיקת קריוטיפ בדיקור מי שפיר. הסבירות בגיל 20 לתסמונת דאון עם בדיקות שביצעת תקינות היא נמוכה אבל אינה 0 ולמרות זאת משרד הבריאות בארץ איננו ממליץ ואיננו מממן דיקור מי שפיר בגיל זה .למרות זאת יש נשים שמחליטות לעשות את הבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עלו על זה??

שירה
    03/03/2011

איך יתכן שאחרי כל האולטרסאונד שעשיתי בארץ עד שטסתי לא עלו על זה? לא אמרו לי דבר! יכול להיות שזה התפתח אחרי שבוע 15? חוץ ממי שפיר יש עוד משהו שאני יכולה לעשות? האם מומלץ להקדים את הטיסה? (שהיא בשבוע 33..)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עלו על זה?? - תגובה

ד''ר יוליוס הגש
    05/03/2011

אני חושב שאת השאלות הקשורות להיריון כדאי שתשאלי בפורום של גניקולוגים.שם יוכלו ליעץ לך בקשר לניהול ההיריון.אולי כדאי שתתקשרי לגניקולוג שלך בארץ היכן שעשית את כל הבדיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו