מתי זה יעבור פירטטי יותר

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• מתי זה יעבור פירטטי יותר
    רחל
    08/03/2011

אז ככה עברתי לפני כ5 חודש צנתור לסגירת ASD מסוג סקונדום שהדלף היה גדול
    3:1 אחרי הצנתור זה האקו לב:
    ההתקן יציב ללא דלף שארי סביבו ללא הפרעה למבנים הסמוכים.
    חדר שמאל תקין מסתם מיטרלי תקין מסתם אאורטלי תקין,חדר ימין מורחב קל,הקוטר 35 מ"מ,התכווצות תקינה,מסתם טריקוספידלי ללא דלף, מסתם פולמונלי עם דלף מינמלי. עורק ראייתי לא מורחב.
    שוחררתי הביתה ולא הרגשתי טוב הייתי אצל קרדיולוג ואמרתי לו שאני חלשה ויש לי סחרחורות ולחצים בבטן זה היה בגלל האספרין והפלביקס שלקחתי כנראה לקחתי במשך 3 חודשים פלביקס ואספרין עד עכשיו אני לוקחת.היו לי כאבים כול הזמן הזה בגב באזור של הלב הייתי אצל הרופא היא שלחה אותי למיון כי בא.ג.ק שלי יצא סינוס טכיקרדיה הייתי במיון עשו לי בדיקת דם וצילום חזה אני אמרתי לו שממש כואב לי ויש לי דופק מהיר שנחלש troponin <0.003 נראה לי זה 23.00 אם אני לא טועה ונתן לי voltaren ושחרר אותי הבית והכדור לצערי הרב לא עזר לי אני נאלצת לקחת כול הזמן כדור שנותן הרופא הוא נתן לי גם מוסקול עשיתי אקו לב בקרות תהיה התשובה אחר וזה פשוט לא עוזר לי אני תמיד מבקרת בקופת החולים וכול הזמן מקבלת כדור אחר שלא עוזר אני ממש ממש מיואשת מהכאבים ומהרגשה כבר יותר מ4 חודש עם הדלקת ה יוכל לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי זה יעבור פירטטי יותר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי זה יעבור פירטטי יותר - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    08/03/2011

שלום רחל בת כמה את?
    אמנם לא הבנתי הכל, אך באופן אובייקטיבי לפי תשובת האקו, נראה שהתוצאה של הצנתור בסדר.
    יש לך תלונות לא לגמרי ברורות.
    ראינו לעתים אחרי השתלת מטריות 3-4 חודשים של תלונות לא ברורות של כאבי ראש ותחושות מוזרות שבד"כ נעלמות אחרי זמן זה לערך. (יתכן שזה קשור לזמן שלוקח לגוף לצפות את המטרייה)
    אם התופעות , לפחות בחלקן נובעות מהתרופות, הרי שבקרוב ניתן יהיה להפסיקן.(אנו נותנים בד"כ רק אספירין לתקופה של חצי שנה אלא אם יש איזו בעיה מיוחדת)
    לא ברור לי מה הדלקת שאת מדברת עליה. האם יש נוזל מסביב ללב?
    איני יודע היכן עשית את הצנתור אך אולי כדאי לפנות לרופא שצנתר אותך לנסות לברר איתו את העניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי כמה שאלות

רחל
    10/03/2011

אני מטופלת בבלינסון במרפאת מומי לב ואני גרה רחוק משם יש לי תור רק בחודש -6
    אני יכולה להקדים אותו
    אין לי מושג לא אמרו לי איזה סוג ואיך אני יכולה לדעת אם יש נוזל עשיתי אקו לב לא מזמן ואני צריכה לקחת את התשובה מהרופאה .....יש לי עוד שאלה אם אני יעשה אקו במאמץ זה יעזור לי להבין יותר לגבי הדלקת??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי כמה שאלות - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    10/03/2011

רחל שלום
    עדיין לא ברור לי על איזו דלקת את מדברת. אני מציע לך לטלפן לרופא שסגר לך את הפגם לספר לו שאת מרגישה לא טוב ואני בטוח שהוא יראה אותך תוך זמן קצר (זה מה שאני נוהג לעשות אם חולה שלי חש ברע במיוחד אחרי פעולה בצנתור) .
    לא רואה סבה ברורה למבחן מאמץ כעת. נראה לי שצריך להבין קודם מה הבעיה שלך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו