כאבים חזקים לילד!!!!

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים לילד!!!!
    ורדית
    13/03/2011

דר' נכבד,
    בני בן ה5 וחצי סבל בחצי שנה האחרונה פעמיים/שלוש מכאבים בחזה כמה דקות לאחר שהוא מתעורר בבוקר וקם מהמיטה הכאבים חזקים עד כדי שהוא לא יכול לקרוא לנו, בפעם האחרונה בדקתי דופק והרגשתי שהדופק לא סדיר כל 5 פעימות בערך הפסקה יותר גדולה,
    היינו אצל קרדיולוג מהקופה שעשה אקו לב וא.ק.ג ואמר שהוא לא מבחין בכלום חוץ מרישרוש 2/6. אני מאד לא שקטה ומשום מה לא מספיקה לי תשובה זו, הילד משחק רגיל כמו כל הילדים.
    האם יש משהו מסוים שמתאים לתלונה זו מאחר והבנתי שלילדים לא כואב החזה חוץ ממצב ספציפי? מה הוא?
    אמא מאד מודאגת!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים לילד!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים לילד!!!! - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    13/03/2011

שלום ורדית
    הרוב הגדול של המקרים של תלונות של כאב בחזה בילדים אינו קשור ללב. אם קרדיולוג ילדים שמע את הספור ושאל השאלות המתאימות ובדק את החולה וראה את האקג ובצע אקו לב והכל היה בסדר נראה לי שאת יכולה להיות רגועה.
    באשר לדופק, שכיח אצל ילדים שינוי בקצב עם הנשימה (נקרא סינוס אריתמיה) . יתכן שזה מה שחשת ואין לכך קשר לכאב בחזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ורדית
    14/03/2011

דר נכבד תודה רבה על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו