טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
1. האם ניתן לאבחן אבשטיין אנומלי בסקירות? באיזה שבוע? 2. מהי תוחלת החיים עם מום מסוג זה ברמה בינונית? 3. כמה ניתוחים מסוג זה בוצעו בארץ? 4. האם לאחר ניתוח שעבר בהצלחה ניתן לחיות חיים רגילים אך במעקב? 5. איפה ניתן לקרוא בפירוט על המום הזה?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ישנן דרגות חומרה שונות של האנומליה ע"ש אבשטין. לא את כולן ניתן לגלות בעובר ובד"כ הן מתגלות בבדיקות ממוקדות ללב כלומר באקו לב עובר שנעשה ע"י קרדיולוג ילדים.תוחלת החיים תלויה בחומרת המום לא את כולם צריך לנתח ותזמון הניתוח חשוב גם כן. השיקולים אם לעשות ניתוח, מתי והיכן, הם מורכבים מידי מכדי להידון בפורום כזה מבלי לבדוק את הילד ועדיף שתדוני על כך עם הקרדיולוג שמטפל ומכיר את הילד. כמו כן את זכאית לחוות דעת שניה וכדאי תמיד לנצל אותה לפני החלטות חשובות כמו ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר