מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איושה אצלי והמשמעות אצל בניירון09/04/2011
שלום רב,
אני בן 34 . ובני בן שנה ושבע חודשים.
אובחנתי בבדיקות בלשכת הגיוס כבעל איושה ובבדיקות שנערכו בגיל 18 אז אובחן לי דליפה במסתם המיטרלי.
בגיל 29 עברתי בדיקת אקו דופלר ונמצא שכנראה הדליפה נסגרה כי תוצאת הבדיקה היתה תקינה מלבד הממצאים הללו:
"הספטום מעובה במידה גבולית"
"בדופלר - אי ספיקה מיטרלית מזערית חסרת משמעות המודינמית"
בני בן ה1.7 נולד עם איושה גם כן שחלפה כעבור יום יומיים מהלידה.
פרט נוסף שברצוני להוסיף הוא שאבי בן 60 וגילו לו לפני כחודש איושה בבדיקת אקו לב שיגרתית ולכן הופנה לבדיקה אחרת ששם גילו לו הצרות של 90 בעורק הצוארי(קרוטיס) והוא עתיד לעבור ניתוח. והבנתי שזה גנטי.
האם לאור כל הנתונים הללו יש צורך בבדיקות של בני כדי לגלות האם יש לו איזשוהי בעיה ?
תודה רבה,
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איושה אצלי והמשמעות אצל בני - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו11/04/2011שלום ירון
לפי מה שאתה מתאר לך אין בעיה של ממש.
לאביך יש בעיה שהיא בד"כ נרכשת כנראה בגלל הסתיידות העורקים (לפחות לא מסרת על בעיה מולדת ברורה)
לבנך היתה אוושה מיד אחרי הלידה שנעלמה (דבר מאד שכיח ואינו אומר שיש בעיה)
לסכום, לפי האינפורמציה שמסרת,אני לא רואה קשר בין הדברים ואיני רואה בעיה מיוחדת כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)