מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצב לאחר ניתוח לברואן22/05/2011
שלום לך ד"ר אברהם מה שלומך ..?
אם זוכר , אני עברתי ניתוח תיקון חור בלב ותיקון חיבור ורידי ריאה..
אני כבר היום שלושה חודשים אחרי הניתוח , ברוך השם מצבי השתפר , אבל עדיין לא מרגישה את ההשפעות הטובות של הניתוח !!!
באמת אני מרגישה שאני עדיין שוכחת דברים (כאילו לא בטוחה שעשיתי את זה או לא ..) מקווה שהבנתה אותי גם לפעמים מרגישה קשה לי לנשום !! ודופק קצת מהיר התלוננתי על זה לרופא אמר לי שצריך לשים הולטר לדעת מה קורה ..
אני חושבת שבגלל שזה אחרי 18 שנים של זרימת דם לא נכונה והתערבות של דם מחומצן ולא מחומצן לוקח עוד הרבה זמן להרגיש יותר נוח ולנשום עמווווק נכון ?!!!
בבקשה תעזור לי מה לעשות במקרה כזה אני מפחדת האם יש טעות בניתוח ...
* האם יש צורך לפנות למקום שיקום לב ?? מה עושים שם ואיך זה עוזר ..?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מצב לאחר ניתוח לב - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו23/05/2011הי רואן
אם עברת בדיקה את הקרדיולוג שלך והכל נראה בסדר נראה לי שאת יכולה להיות רגועה.
לפי הדברים שאת מתארת נראה לי שיש מרכיב לא מבוטל של לחץ נפשי בקשר לעניין שנראה לי שאין לא בסיס (בידיעה שאכן הבדיקות שלך היו בסדר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)