מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת ECG לאחר בדיקת אקו לבדניאל26/05/2011
שלום ובוקר טוב.
בהמשך למיוני בצה"ל עברתי בדיקת אקו לב, לאחר שהקרדיאולוג הצהלי אמר שאני צריך בדיקת EKG עקב "סטייה בציר הימני" הלכתי ועברתי כזו היום.
הקרדיאולוג של מכבי כתב בסיכום האבחנה
NORMAL SINUS RHYTHM
RIGHT AXIS DEVIATION
ECG WITHIN NORMAL LIMITS
אני 1.74 ושוקל 62, והנתונים המדוקיים של הבדיקה הם
QRS AXIS=160
P AXIS=127
T AXIS=90
QRS(ms)=76
P(ms)=162
PR(ms)=184
QT/QTc(ms)=
-/-
R-R(ms רבה והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת ECG לאחר בדיקת אקו לב - תגובה
ד''ר אברהם מתתיהו28/05/2011שלום דניאל
לא ברור לי מה הייתה שאלתך.
אני מניח שאתה רוצה לשמוע תגובה על האקג.
הרופא שבדק את האקג פרש אותו כתקין עם ציר ימני מהרגיל. (אם גם בדיקת האקו לב הייתה תקינה אז אין בזה בעיה מיוחדת)
אני מניח שאת המספרים העתקת מהפענוח של המחשב.
יש להיזהר מהפענוח של המחשב כי יש לעתים טעויות. חלק מהמספרים הם מוזרים
(למשל רוחב וציר של גל ה P) ויתכן שהם טעויות של המחשב, או שהעתקת אותם בצורה לא תקינה, או שהייתה טעות בחיבורי הגפיים בזמן בצוע האקג.
לא ניתן להתייחס לאקג ולמספרים הללו בלי לראות את התרשים עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)