ילדה בת 3 שבועות וחצי

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 3 שבועות וחצי
    איציק
    31/05/2011

ילדה בת 3 שבועות וחצי שהגיעה למיון לפני כשבוע וחצי עם חום גבוה וחשש לדלקת קרום המוח. לאחר קבלת תשובה לתרבית נשללה דלקת קרום המוח ונמצאה דלקת בדרכי השתן. היא מקבלת אוגמנטין לצורך הטיפול.
    בנוסף התברר שיש לה וירוס בשם אנטרו (entero) שבבית החולים הסבירו לנו שישנם ילדים שכאשר התגלה אצלם הוירוס הזה, הוא פגע להם בתיפקוד הלב.
    במשך כשבוע הילדה במעקב ונמצאו שני מדדים שאינם תקינים
    1. פרוטנין גבוה - 0.25
    2. אשלגן גבוהה - כ 6.4
    במהלך השבוע האחרון אנחנו לא ממש מבינים מה קורה - האשלגן ירד קצת ל 5.4 והיא מטופלת בעזרת אקסלנס (אני לא בטוח שזה השם המדוייק)
    הפרוטנין ירד ל 0.18 בערך ותקוע באזור הזה.
    בדיקות פיזיות שנעשו מצאו שהכל תקין - אקו לב מצא מדדים שנחשבים בגבול התחתון של הנורמה

האם אתם מכירים מקרים דומים? האם יש טיפול הולם לאותם בעיות?

אני חייב לציין שצוות בית החולים מטפל הילדה בצורה טובה מאוד .

אשמח לכל תגובה שיכולה להאיר את עיננו

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 3 שבועות וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 3 שבועות וחצי - תגובה

ד''ר יוליוס הגש
    05/06/2011

נראה שלילדתך יש זיהום. בגיל הזה המקום לטיפול בזיהום מסוג זה הוא בית חולים. אינני יודע באיזה בית חולים אתה מטופל אולם נראה לי שהם יודעים לטפל בתינוקות עם זיהום ואין מקום לתת להם עצות דרך האתר הזה מבלי להיות מעורב בכל פירטי המהלך הרפואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו