חשד למום קרדיאלי מורכב

מנהל הפורום

ד"ר אברהם מתתיהו
ד"ר אברהם מתתיהו
לקביעת תור אצל ד"ר אברהם מתתיהו ללא פרסום בפורום

• חשד למום קרדיאלי מורכב
    סיגי
    23/06/2011

שבוע 14.5 ימים אתמול ביצעתי סקירה מוקדמת מורחבת כל הסקירה היתה תקינה לחלוטין בהתחלה הלב הודגם כתקין, אח"כ הרופא החליט לבדוק יותר לעומק אך טען שהעובר לא בתנוחה מתאימה כיוון שביטני הוא לא ראה טוב החליט על וגנלי וגם שם היו לו קשיים הוא לחץ לי על הבטן קרו ל-15 דקות ואפילו שלח אותי לרוקן שלפוחית הוא ניסה שוב עם לחיצות וכו' וטען שמאוד היה לו קשה לראות כי צריך שהעובר יסתובב למצג הנכון, הוא רשם בדף hipoplastic l.t heart ושלח אותי דחוף לליס לצורך חוות דעת נוספת והוא מקווה שהעובר יהיה במנח תקין האם יש סיכוי שהעובר באמת עם מום או שזה לא ודאי כרגע.
    לחוצה מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד למום קרדיאלי מורכב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפו פלאסטיק.

עמי ברבר
    04/07/2011

נכון זה מום לא קל אבל אני יכול לקשר אותך בשמחה חכמה הורים לילדים בעליי מום זהה ותוכלי לראות שיש ילדים חיים ואפילו טוב עם המום הזה.

הפלאפון 0572777177

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד למום קרדיאלי מורכב - תגובה

ד''ר אברהם מתתיהו
    24/06/2011

שלום סיגי
    המום שהזכרת הוא אכן מום קשה עם חוסר התפתחות של הצד השמאלי של הלב.
    השאלה האם יש פה בעיה טכנית? בגלל קושי בהדמיה.
    אני נוהג במקרים כאלה לנסות לעשות אקו לב עובר כבר בשבוע 16 (למרות ששגרתית אנו עושים הבדיקה מאוחר יותר).
    נראה לי, שלפני שנכנסים לדיון מה לעשות, חשוב להגיע לאבחנה ברורה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו