מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- שילשול אצל יונק בן 4 חודשיםרות אברמוביץ03/09/2015
שלום רב, בני בן ארבעה חודשים משלשל כבר למעלה מחודש
בהתחלה הקקי היה במרק רגיל אך מאוד ירוק וכעבור כמה ימים היה ממש מימי בריח שונה, הילד ינק כרגיל היה חיוני וללא חום, חייכן ומתוק. כעבור 24 שעות מהשילשןל המיימי הוא הפך לרירי וירוק, ( באמצע התקופה היה מקורר והייתה גם אפיזודה של חום נמוך שירד מעצמו). עשינו תרבית צואה+טפילים+רוטה ויצא תקין. בשבוע וחצי באחרונות אני( האמא) לא צורכת מוצרי חלב בכלל. והיו יום אחד שהיה צואה חרדלית צהובה כמו שצריך אבל זה המשיך להיות רירי וירוק , מדי פעם נצפו חוטי דם עדינים ( ממש מעט)
שמתי לב שהצורה הראשונה של הבוקר אחרי הלילה היא ממש צהובה לא ירוקה ולא רירית אבל ככל שהיום מתקדם הצואה נהיית ירוקה יותר ורירית יותר . מבחינת התכיפות יש כ6 חיתולים עם צואה ביממה.
האם בעיינכם זה באמת קשור לרגישות? האם זה ייתכן וזה הלקטוז?
מוזר עיניין הבוקר שהקקי טוב יותר.מוסיפה שהוא לא נראה סובל מכאבים כלשהם .
אשמח לתגובתכם. רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילשול אצל יונק בן 4 חודשים - תגובה
פרופ` יורם בוינובר27/10/2015הצבעים אינם קשורים למחלה כלשהי, אלה פיגמנטים נורמלים בצואה שמקורם במרה . ללא הייתי משנה כלכלתך. קרוב לודאי עבר ארוע זהומי וירלי. בדכ לא זקוק לטיפול תרופתי או שינוי בכלכלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן חודשיים גזים ורפלוקסליאת01/09/2015
תינוק סובל מגיל שבועיים מכאבי בטן איומים לאורך כל היום, נרגע בין תשע בלילה ל4 בבוקר. קיבל תזונה של נוטרמיגן ומצבו השתפר מבחינת גזים וכאבי בטן לתקופה אך הריפלוקס החמיר, יותר שומעים את האוכל עולה, האוכל נוזלי מידי במהלך ההאכלה ונראה שקשה לו עם זה.. התחלנו זנטק אך כאבי הבטן חזרו לאחר כל ארוחה מתפתל, ניהיה אדום ונראה שמוציא גזים.. לא רגוע בשינה ביום, מתפתל המון .. בלילה השינה טובה יותר. מה יכול להיות הצעד הבא שלנו? האם להחליף ללוסק? האם לנסות תזונה אחרת ? האם ניתן לאבחן רגישות לחלב בגיל זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן חודשיים גזים ורפלוקס - תגובה
פרופ` יורם בוינובר27/10/2015התופעה מוכרת היטב ואין טיפול טוב אלא חלוף הזמן. במידה ואת נותנת זנטק- שבספק נדרש- יש לתתו 3 פעמים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזנטריק לימפאדניטיסרוני31/08/2015
קבלנו את האבחנה הזו לבתי בת ה-19. זאת לאחר שלילת דלקת תוספתן (MRE ) ובדיקת קולונוסקופיה+ביופסות לשלילת מחלת קרוהן ( ברקע לא היו תופעות המתאימות למחלה ).
בתי לא קיבלה טיפול אנטיביוטי וכבר כ-4 שבועות עם כאב בבטן ימין תחתונה, לא כפי שהתייצג בהתחלה אך עדיין . בנוסף, סובלת ברקע ממעי רגיז (מאד ), שנראה לי שמחמיר עוד יותר את התופעות.
מבקשת לדעת האם זה שמדדי הדלקת CRP- 18 יכול לעלות בעת מחלה כזו?
האם לא אמורה לקבל טיפול אנטיביוטי? (בספירת דם, 14000 עם נויטרופילים במבדלת ).
אפשר לקבל יותר פרטים בכלל על מזנטריק לימפאדניטיס? ממה שקראתי ברשת, אני מבינה שזו מחלה שבעיקר תוקפת ילדים.
תודה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזנטריק לימפאדניטיס - תגובה
פרופ` יורם בוינובר27/10/2015זה לא ליעוץ באינטרנט. ההסבר צריך להעשות עי הרופא המברר. זה אתר ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןקארי27/08/2015
שלום רב,
בתי בת 13,בריאה בדרך כלל,לפני שבוע התלוננה על כאבי בטן באזור הטבור 3 ימים כאב חזק ונחלש לסרוגין, וביום השני התחילה גם להתלונן על כאבי ראש חזקים.במיון נעשה US בטן שהיה תקין חוץ מי צקום וקולון עולה מעובה וכן האיליאום הטרמינלה מעובה.בבדיקות דם CRP-3. ס.ד. וכימיה תקינה. לדברי הרופא ילדים תמונה מתאימה לוירוס,למרות שלא היה חום ,ואין צורך בהמשך בירור,כי כל הסימפטומים עברו לאחר 3 ימים. שאלתי אם זה יכול להיות התחלה של קרוהן(ללא שלשולים) ועם יש מקום לבירור נוסף ואיזה בדיקות כדי לעשות!
תודה רבה מראש!
אמא דואגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
פרופ` יורם בוינובר27/08/2015במידה והתופעות חלפו קרוב לודאי שהיה זיהום. רצוי מעקב רופא מטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףדנה27/08/2015
שלום, ביתי בת השנה כבר שבוע משלשת .. בימים האחרונים חלה החרפה, ברמה של פעמים רבות בשעה! הילדה חיונית אבל עדיין זה קיצוני והיא לא ישנה.
היום החלו יציאות שנראות נורא! גם בתדירות של מספר פעמים בשעה...מצרפת תמונה, אנא עזרתם...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
דנה27/08/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה - תגובה
פרופ` יורם בוינובר27/08/2015זה לא נראה שלשול. יציאה רכה. ריבוי יציאות יכול להופיע בשינוי כלכלה, ריבוי שתיה או לאחר מחלה זיהומית- לרוב וירלית. לא רואה סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותחיה25/08/2015
שלום וברכה יש לי ילדה בת שנתיים סובלת מעצירות מגיל חצי שנה מטופלת בנורמלקס ללא שינוי. לפני כחצי שנה היתה מאושפזת עם מים בברך ועלה חשש לדלקת פרקים או מעיים
ערכנו בדיקת עיינים ויצא תקין עכשיו תוצאות בדיקת דם:
ESR 10
Hematocrit
37.1
MCV-Mean Cell Volume
74
MPV-Mean Platelet Volume
10.4
Neutrophils %
17.7
Lymphocytes
68.6
אימונולוגיה
C.R.P
0.5 mg/dl :קטן מ
ASCA IgA
7.4
ASCA IgG
26
Atypical pANCA
NEGATIVE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות - תגובה
פרופ` יורם בוינובר25/08/2015הבדיקות תקינות. לא רואה קשר בין הברך ועצירות. הטיפול בגיל זה בנורמלקס או שמן פרפין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןקרן11/08/2015
שלום רב,
הבן שלי בן 5.5. לפני כ- 4 חודשים סבל מכאבי בטן, עשינו בדיקת צואה ונמצא חיידק Blastocystis hominis
הוא טופל בפלאג'ל והכאבים פסקו. לפני מס' שבועות שוב החלו כאבים, שוב ביצענו בדיקת צואה ונמצא אותו חיידק. הוא טופל שוב בפלאג'ל , אבל הכאבים לא פסקו. כעת רופאת הילדים אמרה לנו שייקח את הפלאג'ל לעוד 5 ימים.
ביקשנו מהרופאה לבצע US בטן ובדיקות דם. השאלה היא האם יש עוד משהו שניתן לעשות במקביל כדי לברר מה הבעיה ?
מהי יכולה להיות הסיבה לכאבי הבטן ? האם זה אכן החיידק שמופיע בבדיקת הצואה (שבינתיים לא הצלחנו להיפתר ממנו...) ?
אנחנו גם מתכוונים לגשת לגסטרולוג בקרוב.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
פרופ` יורם בוינובר25/08/2015זה פרזיט ולא חיידק. לעתים קרובות אין קשר בין המצאותו וכאב בטן. הטיפול בפלגיל מקובל. המשך בדיקות דם כמו לצליאק וביצוע US בהחלטת הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בצואה אצל ילדהשגית09/08/2015
שלום רב! בתי בת 14.5 בניגוב אחרי צואה הבחינה בדימום בצואה. שעתיים וחצי לפני היא אכלה סלט סלק מגורד דק.בתשאול שלי אותה מתברר ששלושה ימים לפני כן היא גם הבחינה בדימום בניגוב צואה אך חשבה שזוהי התחלה של מחזור. ולא התייחסה לקשר לצואה. יש לציין שלא כואבת לה הבטן, ולא כואב לה אחרי ובזמן שהיא עשתה את צרכיה.היום שוב יצא לה וראיתי דם אדום טרי על הנייר טואלט. שאלותי:
1. לקחתי אותה לרופאת משפחה היא שלחה לבדיקות צואה ודם.הילדה סירבה להבדק בפי הטבעת. הרופאה ביטלה את האפשרות של טחורים משום שלא כואב לה. האם זה נכון? האם יש טחורים/ פיסורה בגיל זה למרות שלא כואב לה?
2.הרופאה טענה שיכול להיות גם פוליפ. אותי זה מלחיץ, האם פוליפ בגיל זה אופייני ודינו כמו מבוגרים עם פוטנציאל לממאירות?
4. האם גסטרו ילדים בודק בדיקה פנימית?הילדה מתנגדת.
5. הופנינו לבדיקת דם סמוי בצואה. מה תרומתה אם רואים את הדימום בנייר.
אני מאוד חוששת, אשמח לתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בצואה אצל ילדה - תגובה
פרופ` יורם בוינובר25/08/2015הבדיקה הראשונית לאחר רופא הילדים רצוי שתעשה עי פרוקטולוג. לראות גלע או פיסורה לא תמיד קל. פוליפ בגיל הזה כמעט תמיד אינו ממאיר. במידה והדמם יתמיד הילדה תעבור קולונוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן מתמשכים ילד בן 5אופיר09/08/2015
הי,
יש לי ילד בן 5.
הוא מתלונן על כאבי בטן כבר מספר חודשים.
היינו כמה פעמים אצל רופאת משפחה אשר רשמה פלאג'יל אך לא עזר.
כאבי הבטן לא קשורים לשעה ביום או לאוכל כזה או אחר.
בדיקת צואה לא הראתה משהו.
מה עושים?
האם יש רופא מומחה שיכול לכוון אותנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן מתמשכים ילד בן 5 - תגובה
פרופ` יורם בוינובר25/08/2015הרופא יכול לעשות בדיקות סקירה בדם לשלילת מחלות. במידה ויחליט הוא יכול להפנותו לגסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן פראפין או נורמלקסיפית08/08/2015
שלום רב,
בן 3 וארבעה חודשים, עם יציאות מועטות במשך השבוע, מתאפק, קיבל שמן פראפין כל יום שלא עזר במיוחד, וגם קראתי שלא מומלץ לתת שמן פראפין. רופא ילדים נתן לו נורמלקס, גם טיפול זה לא שיפר את המצב, רק כשהוא מרגיש שזה עומד לצאת אז הוא מבקש לשירותים, ניסינו הכל, מסרב לשבת גם עם סיפור, שום דבר לא עוזר, אציין שכל זה התחיל מהגמילה מחיתולים, יש לנו שוב תור לגסטרו, האם פרוביוטיקה יכולה לעזור ולזרז את פעילות המעיים, גם בגלל החיידקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן פראפין או נורמלקס - תגובה
פרופ` יורם בוינובר25/08/2015לעתים רחוקות פרוביוטיקה עוזרת. הפשוט ביותר הוא להכפיל את כמות הנורמלקס או הפרפין. מכמות מסוימת זה יסתדר ולאחר מכן ניתן להפחית הכמות. גסטרואנטרולוג לא יעשה יותר מזה. חשוב שהכלכלה תכיל ירקות פירות ושתיה מספקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב ביותרנטע יוסף08/08/2015
היי, אני חיילת ונשלחתי לטיפול רפואי אצל גסטרולוגית עקב כאבי בטן ובחילות קבועות. הכאבים תמידיים אבל מתחזקים אחרי אוכל, לא אוכל ספציפי אלא כל אוכל. עברתי גסטרו וסיגמו וחוץ מדלקת קלה בקיבה הכל היה תקין ונאמר לי שהבעיה היא מעי רגיש, שהגוף לא מגיב טוב למצבי לחץ וכד'. הרופאה בתגובה נתנה לי כדורים והמליצה לי לקחת כדורים פרוביוטיים. לאחר מכן גיליתי שהתרופה שקיבלתי היא אלטרולט, התרופה נוגדת הדיכאון. האם מסוכן שאקח אותה בלי התייעצות פסיכיאטר/פסיכולוג? האם זה בכלל הצורה לטפל לי בכאבים? אני מפחדת לקחת את התרופה, כולם אומרים לי לא לקחת כי זה ממכר ואין לי אפשרות לראות רופא יחידה בזמן הקרוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב ביותר - תגובה
פרופ` יורם בוינובר25/08/2015האתר מטפל בילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילותנורית07/08/2015
שלום רב
ביתי בת 7 שנים ילדה בריאה הקיץ הזה סבלה מוירוס שילשולים והקאות שעבר אחרי זה ברונכיט קיבלה אזניל חמישה ימים ואחכ אנליציות במהלך האזניל סבלה מבחילות ויציאות מרובות הייתי אצל הרופא ילדים שאמר שזה. יכול לקרות מאזניל ושאין טעם כרגע להפסיק טיפול המשכנו והיה יחסית בסדר היא פחות התלוננה אחרי שנגמר האזניל אחת לשבןע היתה מתלוננת על בחילה שוב הלכתי לרופא בדק ואמר שהכל תקין וביקשתי בדיקות דם מקיפות הכל חזר תקין
עכשיו במהלך השבועיים האחרונים עדיין אחת לשבןע מתלוננת על בחילה שעוברת אחרי חצי שעה היא התלוננה ביום רביעי והיום וזה עבר יש. לציין שאוכלת רגיל והכל הסדר ממה זה יכול לנבוע המצב הזה זה יכול להיות מלחץ אולי ממש מודאגת תודה וערב נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות - תגובה
פרופ` יורם בוינובר25/08/2015לא מתרשם שיש סיבה לדאגה. לעתים לאחר זיהום במע העיכול במיוחד מחלות וירליות יש ליקוי מסוים בתנועתיות הקיבה -מעי דבר שיכול לגרום לבחילה גם שבועות לאחר הזיהום. הייתה בשלב זה עוקב ללא פעולה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפלוקסנועה06/08/2015
שלום. התינוקת שלי בת שלושה חודשים. כנראה סובלת מרפלוקס. בערך בגיל שבועיים החלו בעיות עם ההנקה. היה נראה שיש עודף חלב ובנוסף, רפלוקס סמוי. הפחתתי את החלב בעזרת יועצת הנקה בגיל 6 שבועות. בשלב הזה הרפלוקס גם הפך לגלוי והיא הקיאה מס פעמים ופלטה. לאחר השינוי בחלב היה ניכר שיפור במצב הרוח של הילדה. עד גיל חודשיים עלתה במשקל באופן תקין. כנראה שהפסיקה לצרוך חלב והתפוקה ירדה. במקביל, בשקילה לא עלתה מספיק במשקל (כ200 גר בחודש האחרון). התחלתי לשלב סימילאק בהמלצת רופא הילדים אובמקביל להעלות את תפוקת החלב על ידי שאיבה, אבל פולטת עכשיו יותר וגם נראה שכואב לה יותר. מסרבת לעיתים גם לשד וגם לבקבוק, מה שלא קרה מאז שבוע שש לערך.
האם להעביר אותה לאינפמיל? האם להמשיך לשלב או לוותר על ההנקה? המלצות נוספות? תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגם
נועה06/08/2015האם זה הגיוני שעלתה בחודשיים הראשונים ואז החלה לשבות מאכילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוליק קשה ומעבר לנוטרמיגןליאור06/08/2015
שלום
ביתי בת שלושה שבועות וסובלת מקולית קשה. היא ניזונה אך ורק מהנקה וניסינו כבר פרוביוטיקה, גרייפווטר וכמובן בליווי כל אמצעי ההרגעה הקונבנציונאלים כגון ערסול אך ללא הועיל. בני סבל מאותה תופעה בליווי ריפלוקס עד גיל חצי שנה. אני לא מעוניינת שהיא תחווה את הכאבים האלו כמוהו. האם יהיה יעיל לוותר על ההנקה ולעבור לנוטרמיגן? קראתי שהוא עוזר במקרי קוליק קשים
תודה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוגאיה
דניאלה18/09/2015הי תנסי ביוגאיה .לנו עזר מאד. זה לא כמו כל פרוביוטיקה .זה זן מיוחד של חיידק טוב שרופא הגסטרו שלנו אמר שהוא החיידק הפרוביוטי היחידי שהוכח כיעיל בקוליק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד מירבי לקרוהןלילך29/07/2015
שלום רב ,
לבני בן ה-12 אובחן קרוהן על סמך קולונסקופיה (טרם התקבלה תוצאת ביופסיה). ובדיקות דם (דלקת, חלבון נמוך ואנמיה)
בבדיקת הדם יצאו מדדי ANCA + ASCA שליליים.
על מה מצביעות בדיקות אלו?
כרגע הוא מקבל בודיזון 9 מ"ג עקב דלקת שגרמה לפיסטולה ,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד מירבי לקרוהן - תגובה
פרופ` יורם בוינובר31/07/2015בדיקUת הASCA, ANCAאינI ספציפיות. חשיבותן משנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)