מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- שמן פרפין - תלות בקיבהשרונית26/08/2014
שלום רב,
ברצוני לדעת האם שמן פרפין יוצר תלות בקיבה?
יש לי ילד בן 8 שכבר כמה שנים מקבל (לא על בסיס יום יומי) שמן
פרפין כחלק מטיפול של עצירות.
רק לאחרונה שמעתי שזה יוצר תלות - האם זה נכון?
יש לציין הוא לא מקבל את זה על בסיס קבוע אלא פעם בכמה שבועות
וגם זה רק לכמה ימים בלבד.
בבקשה תשובה דחופה!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן פרפין - תלות בקיבה - תגובה
ד''ר בתיה וייס03/09/2014אין יצירה של תלות במצב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים בגיל שבעה חודשיםדיקלה13/08/2014
שלום רב, ביתי.בת שבעה חודשים ומהשבוע הראשון לחייה סובלת מגזים. עד היום בעיקר במהלך שנתה, היא סובלת מאי שקט ניכר, מתפתלת המון, מתעוררת בבכי, מקשיתה את גבה ופולטת גזים בין לבין. ניסינו הכל, מתמל קומפורט עד לנוטרמיגן עם מרשם רופא וכשזה לא עזר ניסינו תמל ללא לקטוז. כחטם לא עזר, הלילות עדיין לבנים -הקטנה סובלת ואנחנו איתה. הופננו לאחרונה לרופא גסטרו שקרא לזה קוליק מאוחר. הוא שלח לבדיקות אולטרסאונד שיצאו תקינות וכן לבדיקות דם. אנחנו אובדי עצות. מה עוד ניתן לעשות שלא עשינו???
תודה מראש על תגובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אנחנו עברנו מסכת ייסורים ולבסוף
דליה20/08/2014מצאנו את הגרפווטר, היחידי שעזר לנו. זה בא בטיפות ומקל מאוד.
ויש עוד דברים שעושים ומאוד חשוב להתמיד:
עיסויים בעיגולים לבטן, חיבוק של התינוק, ליטוף שלו.
אפשר גם לקנות מנשא ונסי גם את תנוחת "נמר על עץ".
יש הרבה מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיגי10/08/2014
שלום וברכה בתי בת שנה ותשעה חודשים מיום שישי בערב שלוש פעמים שלשול ואחרי שנרדמה קמה בוכה צורחת נתתי לה אקמול ואחרי עשר דקות שוב פעם שילשה ונרדמה אתמול פעם אחד שלשול והיום פעמים מה צריך לעשות הילדה אוכלת סימילאק האים זה קשור לטוחנות שהיא מוציאה אוו שזה קשור למעדן ישמח לתשובה מודאגת מאוד !!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר בתיה וייס11/08/2014קרוב לודאי מדובר במחלה וירלית. אם אין שיפור שלחי בדיקות צואה לתרבית ופרזיטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעיםטל02/08/2014
שלום
איני יודעת אם זה הפורום המתאים להעלות שאלה בנושא זה….
הייתי מעוניינת לדעת האם התרופה/ הפתרון היחיד לתולעים בטוסיק הינו וורמוקס.
הבנתי שלא ניתן לקחתה ללא הגבלה וכי היא מסיקה לכבד בשלב מסוים….
והאם שום טרי יכול לעזור בעניין? גם את זה שמעתי הרבה.?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אני לא מקבלת מענה??
טל05/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת מסרבת לינוקרבקה30/07/2014
שלום רב
יש לי תינוקת בת כמעט חודשיים נולדה4.5. עולה כשלושים גרם ליום
סובלת מאןד מגזים 24 שעות ביממה. יציאה פעם ביום מתקשה לעשות קקי .
בשבןעים האחרונים היא מתפתלת בכל הנקה בוכה מוציאה את הפטמה ומוציאה שוב. מקמרת את הגב... וממש קשה לה לינוק .
לא ברור לי למה? האם זה מהגזים? האם יש לה ריפלוקס?
מה אפשר לעשות?
הייתי אצל רופא ילדים אמר הכל תקין בריאותית.
תודה
רבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה לך לנסות גרפווטר
מתעניין31/07/2014היי רבקה,
נראה שהתינוקת שלך עולה תקין במשקל וזה מעולה.
התיאורים שלך הם קלאסיים לגזים, ההתפתלויות, הבכי, הקושי באכילה.
הבעיה של הגזים מוכרת לי היטב, המזל שלנו היה שדי מוקדם חברה הביאה איתה טיפות מיוחדת בשם גרפווטר לטיפול בבעיה.
מאז החיים נעשו קלים יותר, חווינו הקלה בסיפטומים, עד שאלו נעלמו כלא היו, אפילו לפני גיל שלושה חודשים.
את יכולה לנסות גם מנשא במקביל, זה גם עוזר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רבקה31/07/2014תודה... אני נותנת גרייפאוטר הוא לא ממש עוזר
גם אצלך כל האכלה היתה בוכה ומתקשה לאכול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתני באופן עקבי
מתעניין04/08/2014מציעה לך לתת גרפווטר באופן עקבי כי יש לזה השפעה מצטברת.
אצלי כל הנקה הוא היה צורח וכל המשפחה כולל בעלי, אמא שלי, אמא שלו, דודה שלי, גרמו לי להרגיש כל כך רע על זה שאני "לא מניקה טוב", כביכול. שטויות, זה היה רק גזים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אנחנו חשבנו שמדובר בריפלוקס
אני04/08/2014והרופאה שללה. בכל מקרה המליצה לנו על סימיקול לגזים (אני חושבת שאפשר לקבל גם מרשם ואז יש הנחה..)
אבל לפני הכל הייתי נעזרת ביועצת הנקה - לפעמים זה ממש עניין פשוט ואז אפשר לטפל בו די מהר ולחסוך סבל גם לתינוקת וגם לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם חושבת שיועצת הנקה תוכל לעזור
גיא05/08/2014חפשי המלצות על מישהי תותחית (אני נפלתי על אחת לא משהו אבל גיסתי למשל נעזרה במישהי מעולה).
ובנוסף מצטרפת להמלצה על גרפווטר לנו ממש ממש עזר אין הגבלה של כמות ורצוי לתת לפני ואחרי הנקה אם יש לך מנשא עירסול תכניסי ותראי שזה עושה פלאים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנו הגרפווטר לא ממש עזר
שיר05/08/2014אבל גם מצטרפת לעניין יועצת ההנקה וממליצה בחום
שינתה לי את כל חווית ההנקה ובזכותה המשכתי להניק - ואז גם כמות הגזים יורדת פלאים
המון הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לעצות שכאן ומוסיפה אחת משלי
רונית06/08/2014מצטרפת לשתי העצות שכבר נתנו לך - גם יועצת הנקה וגם גרפווטר. מאמינה ששילוב של שניהם, לצד עיסוי הבטן של התינוק, יקלו עליכם משמעותית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רבקה06/08/2014תודה לכולכם על התמיכה:).
התחלתי לתת לה זנטק לריפלוקס... בנתיים ללא שינוי:(
הרופא לא היה בטוח שזה ריפלוקס אבל אמר לי לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטר לילדה בת 6ורד29/07/2014
שלום
לביתי בת ה6 מצאו הליקובקטר בבדיקת צואה
כואבת לה הבטן סביב ובמהלך הארוחות כבר כמה שנים(רק עכשיו עשו את הבדיקה)
כששואלים אותה איפה כואב לה היא אומרת שבכל הבטן ולא מצביעה רק על רום הבטן
האם במקרה כזה צריך לטפל בטיפול המשולש או שנדרשת קודם בדיקה נוספת כלשהי
כרגע הרופאה אמרה לחכות עם הטיפול כי היא לא מתלוננת ספציפית על רום הבטן.
האם זה נכון או שצריך לטפל וזהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לקבלת תשובה
ורד13/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקובקטר לילדה בת 6 - תגובה
פרופ` יורם בוינובר21/09/2014המקובל על ידי הגסטרואנטרולוגים ילדים הוא לבצע גסטרוסקופיה לפני טיפול בהליקובקטר. לעתים יש זיהום בחיידק אך אין כל קשר לתסמינים ,במקרים אלו לא תמיד אנו מטפלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צליאק ? בעיה בתפקודי כבד?יסמין24/07/2014
.ביתי כמעט בת 6, התלוננה בשלושת השבועות האחרונים על כאבי בטן. מעבר לכך ביתי חיונית, אינה ביכאון, נמצאת בעקומת הגדילה בסקלה באחוזונים המתאימים לגילה בהתאם לעקומות הגידלה מאז שנולדה.
2.רופאת הילדים הפנתה אותנו לגסטרו שיאבחנו ויפנו להמשך טיפול, בעקבות ממצאי הצליאק.
3.אני מצרפת את בדיקות הדם. של התוצאות הלא טובות. יתר בדיקות הדם מהמטולוגיה וביוכימיה יצאו תקינות.
ניתן לראות כי:
- התוצאות של האימונו סרו - מעידות על צליאק
- ביוכימיה - תוצאות גבוהות לכולסטרול, לברזל ו- CPK ׁ(לתפקודי כבד?)
-.המטולוגיה - MCHC ו- LYM - נמוכות.
4. מה המשמעות של תוצאות אלו? האם אכן יש לה צליאק, או שיש עדיין מקום להפריח זאת. האם יש רמות שונות של צליאק? באיזו ביתי נמצאת? האם המחלה בר חלוף?
5. האם יתר הבדיקות החורגות מהנורמה-כולסטרול, ברזל.. נגרמות כתוצאה מצליאק?
6. האם עלי לבדוק כיוונים נוספים?
7. האם על ביתי לעבור בדיקת גסטרו על מנת להפריח או לאשש את קיום הצליאק?
מה הפרודצורה של בדיקה כזו בילדים?
אודה על חוות דעתכם ועל הפנייתי ומיקודי בנושאים אותם עלי לבדוק ועל האפשרויות העומדות בפני.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוט תוצאות הבדיקות
יסמין24/07/2014פרוט תוצאות הבדיקות:
Celiac screen 49.9u\ml (סקאלה 0-40)
Transglutaminase lgA 14.40 au\ml (סקאלה 0-7.2)
Cholesterol 211.5 mg\dl (מומלץ מתחת 200)
Iron 134 yg\dl (סקאלה 40-120)
ck-creat.kinase (cpk 185u\l (סקאלה 20-180)
mchc 32.2g\dl (סקאלה 33-36.7)
lym 32.6% (סקאלה 35-50)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עיכול ופליטות אצל תינוקותאורית23/07/2014
שלום רב ותודה מראש.. בני בן ארבעה וחצי חודשים. קצת אחרי הלידה החלו בעיות עיכול. אנחנו קישרנו את זה לתקןפת הקוליק וניסינו להחליף פורמולות וכלום לא עזר. לקראת גיל 3 חודשים שוב ניסינו נוטרילון והפעם קומפורט בגלל אי נוחות של הילד גם בלילה ) קושי בהירדמות והתעוררויות כל חצי שעה ). בנוסף להכל הפליטות נהיו יותר בכמויות ובתדירות גבוהה יותר. והרופאה אמרה שיש חשש לריפלוקס אפילו שהוא כבר בן 3 חודשים. היא הציעה לקראת גיל 4 חודשים להוסיף דייסת קורנפלור. אכן ניסינו ואין שום שיפור לא בפליטות ולא בגזים ולא בשינה והילד בכלל לא רגוע.. חזרנו לרופא שהציע אינפמיל. השאלה שלי האם למקרה שהילד סובל מכאבי בטן וגזים בצורה גבוהה עדיף לעבור לאינפמיל מכיוון ששמעתי שאינפמיל עושה עצירות וגורם אף יותר לכאבי בטן אצל תינוקות. תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עיכול ופליטות אצל תינוקות - תגובה
ד''ר בתיה וייס23/07/2014עדיף לא להחליף פורמולות בתדירות גבוהה זו לתסמינים שאינם ספציפיים ולרב מסתדרים לבד עם הזמן. קבלו יעוץ גסטרו' ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולסיגי22/07/2014
שלום וברכה בתי בת שנה ושמונה חודשים יש לה כבר שבועיים פעמיים ביום צואה רקה בפעם השלישית יש לה שלשול ויש יום שאין לה צואה ולמחרת שלוש פעמים צואה לציין שהילדה אוכלת ענבים ופירות שותה קולה ומים אוכלת דניאלה מה אליי לעשות ישמח אים תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול - תגובה
ד''ר בתיה וייס23/07/2014לא מומלץ קולה. כדאי לקחת צואה לפרזיטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות צואה מרובות בתינוקיוליה21/07/2014
בן חודש וחצי, הנקה מלאה, עליה תקינה במשקל (אחוזון 50 - 75), התנהגות רגילה, מספר יציאות צואה בערך כל חצי שעה. מספר יציאות יותר גדולות - כ-6 בערך וגם כמעט כל מצב של צליל של גזים - גורם ליציאת צואה קטנה. מרקם קוטג'+נוזלי (יותר נוזלי מקוטג') בצבע חרדל. זהו ילד שלישי שלי, אצל הגדולים המרקם היה פחות נוזלי וכמות יציאות בהרבה יותר קטנה. יוצא שטוסיק כמעט כל הזמן במגע עם צואה, שוטפת טוסיק בתדירות מאד גבוהה + משחות למניעה ועדיין מדי פעם סובל מטוסיק אדום. האם המצב תקין? האם יש מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות צואה מרובות בתינוק - תגובה
ד''ר בתיה וייס23/07/2014אם בדיקה גופנית תקינה (כולל בדיקה רקטלית) אין צורך בבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
יוליה23/07/2014בדיקה גופנית של רופא ילדים בגיל 10 ימים (לא כולל בדיקה רקטלית) הייתה תקינה. מה המטרה של הבדיקה הרקטלית? ואם תמצא בבדיקה בעיה מבנית - האם יש טיפול? אני רוקחת במקצועי - ולא נתקלתי מעולם בתרופות לטיפול בבעיה מהסוג הזה. האם ניתוח? האם לא סביר יותר להמתין לשלב אכילת המוצקים ורק אם הבעיה תימשך אז- לעשות בירור? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים חודשalex17/07/2014
שלום,
בני בן 1.8. כבר יותר מחודש יש לו שילשולים. הרגשה כללית שלו טובה והוא לא מתלונן על כאבי בטן. בדקנו כמה פעמים תרביות ולא נמצא כלום. הורדנו מוצרי חלב ופירות, הוספנו פרוביוטיקה. שום דבר מזה לא השפיע. כרגע הרופא ילדים מציע טיפול אנטביוטי כצעד שיעשה "ריסטארט" למערכת עיכול שלו. רציתי לשאול אם יש עוד משהו לעשות לפני טיפול אנטביוטי כמו שמציע הרופא ילדים. האם זה שלב לפנות לרופא גסטרו ילדים? והאם זה יכול להיות תסמין ריגשי (לפמי חודש וחצי נולדה לו אחות)?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים חודש - תגובה
פרופ` יורם בוינובר17/07/2014במקום ראשון יש לפעול בדרך התזונתית- להפחית במיצים, האכלה מסודרת ללא העמסה, למנוע שתית יתר, כלכלה יותר מוצקה-סמיכה ופחות נוזלית. במידה והתגובה לא מספקת ניתן לתת חד פעמי דרך הרופא המטפל פלגיל ל7 ימים. רצויה בדיקה סרולוגית לצליאק. קרוב לודאי שהמקור לבעיה מחלה זיהומית- לרוב וירלית- תופעות אלו מסתימות לרוב במניפולציה הדיאטטית ולפעמים גם ספונטנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות ביו גאיה פרוביוטיקה לתינוקותורד11/07/2014
שלום. הומלץ לנו עי רופאת גסטרו להשתמש בטיפות פרוביוטיקה ביו גאיה אך לא מוצאת בכלת בתי המרקחת. היכן ניתן להשיג
כמו כן בוחנים רפשרות שסוכרי פירות הם אלו הגורמים לגזים לבני בן השנה. מאילו מאכלים להימנע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות ביו גאיה פרוביוטיקה לתינוקות - תגובה
פרופ` יורם בוינובר15/07/2014ביוגיה- יש יבוא חדש אחרי שלזמן מה הם הפסיקו את היבוא לארץ. לדעתי ניתן לברר דרך הגוגל או בית מרקחת. בגיל שנה בין המאכלים שתורמים לגזים הם בעיקר מיצי פירות וקטניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה ביוגאיה
שרון09/11/2014הי ורד,
האם הצלחת להשיג בסוף את הפרוביוטיקה הזו? מנסה גם להשיג ולא מוצאת...
תודה, שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזמנתי כזה ב ebay . אין להשיג פה!
ניר19/11/2014יש באיביי ב 10 פאונד הזמנה מפולין. משלוח חינם.
מי שנוסע לחו"ל / חבר / מכר
שיקנה לך באירופה בכל בית מרקחת..
טיפות מעולות. גג 10 יורו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפות ביוגאיה
דניאלה18/09/2015הי גם לי המליצו על טיפות ביוגאיה הבנתי שלא היה בארץ עד לא מזמן .כרגע יש טיפות ביוגאיה בארץ והן משווקות לפי מיטב הבנתי ברשת הסופר פארם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיגי09/07/2014
שלום בתי בת שנה ושמונה חודשים כבר כמה ימים יש לה צואה רקה והיום היא היתה בצבע ירוק אים ריר מה צריך לעשות לגבי הריר אל מה זה מסמן ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` יורם בוינובר15/07/2014הצואה יכולהלהישתנות בזמן זהום במערכת העכיול אך לא רק, לפעמים שינויים מסוימים בכלכלה או תנועתיות משתנה משנים טיב הצואה. לא הייתי עושה פעולה כלשהי ומשגיח בלבד בשלב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות אצל ילדציפי06/07/2014
הילד שלי הגיע לגיל 4.5 ועדיין את היציאות שלו עושה בטיטול בעמידה. גמישה מפיפי הושלמה מלפני תקופה ארוכה אבל בהקשר ליציאות, טוען שלא מצליח לו בדרך אחרת. הוא יושב על הסיר ובשירותים וטוען שדוחף ולא יוצא לו כמו שיוצא לו בטיטול ואחרי שבוע ניסיונות לא פשוטים הגענו למצב בו הוא מנסה ביוזמתנו כל יום לשבת על הסיר/ שירותים, משדר כאילו דוחף ומתאמץ אבל לא באמת מצליח עד שנשברים אחרי שבוע שלם ללא יציאות ונותנים לו טיטול "בפעם האחרונה". רצינו לדעת אם יש איזו עצה לדרך יעילה יותר לקדם את התהליך כשנראה שהילד לא נרתע מלשבת בסיר/ שירותים אבל "מצליח" רק בטיטול? אגב ניסינו גם מרכבי צואה כמו תרופת אל עצירות ונר גליצרין אך עדיין טוען שלא מצליח בסיר ורק בטיטול בעמידה. אולי השבירה מצידנו מוקדמת מידי. אחרי כמה ימים ללא יציאה הדבר מהווה סכנה בריאות עבור הילד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות אצל ילד - תגובה
פרופ` יורם בוינובר07/07/2014ממליץ מתן שמן פרפין 1-2 כפות ליום. הושבה על הסיר מספר פעמים ביום. סבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ציפי07/07/2014תודה רבה על המענה. האם מומלץ שמן פרפין בשעות הבוקר לפני הגן או בשעה אחרת כדי להגדיל את היעילות או שאין משמעות לנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר דיזינטריהיעל25/06/2014
שלום,
בני בן השלוש סבל מדזנטריה שנמשכה כשבוע לפני חודש וחצי.
עד היום יש לו הרבה יציאות יחסית למה שהיה לפני המחלה (כחמש יציאות ביום), לעיתים רכות, לעיתים ריריות. ב3 ימים האחרונים הוא גם מתעורר באמצע הלילה לאחר שיוצא לו קקי בטיטול. לפני 3 שבועות כשראיתי יציאות ריריות ועלה לבני החום- לקחתי את הצואה לבדיקה והרופא אמר שהפעם אין סימני דיזינטריה וגם תרבית הצואה חזרה שלילית.
הבנתי שלוקח זמן להחלים לחלוטין מדיזינטריה, אך האם זה תקין מצב כזה לאחר יותר מחודש מהמחלה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר דיזינטריה - תגובה
פרופ` יורם בוינובר30/06/2014כן לעתים אחרי דיזינטריה או זיהום הצואה משתנה. ניתן לתת פרוביוטיקה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)