מידע רפואי
פורומים
- סרטן נשים, סרטן צוואר הרחם, סרטן השחלות
- אף אוזן גרון ילדים
- התפתחות תינוקות
- פוריות הגבר והאישה, אמבריולוגיה,IVF
- ברית מילה רפואית, רופא מוהל
- נפרולוגיה, לחץ דם, מחלות כליה ילדים, הרטבת לילה
- נוירופסיכיאטריה
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- פרקינסון, הפרעות תנועה
- מיניות האישה, מין נשי
- רשלנות רפואית
- ניתוחי ראש צוואר, גידולי ראש
- כאבי ראש, מיגרנות
- אורתופדיה ילדים
- ניתוחי לב, השתלות לב, ניתוח מעקפים, התקף לב
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אופא אבו-נימר
כירורג פה, פנים ולסתות תחומי טיפול: ניתוחים בפה, השתלות עצם בלסתות, שתלים דנטליים, הרמת רצפת סינוס ועודד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
- גמילה מקלונקס אחרי חודשמוטי06/10/2019
שלום,
לאחר שימוש של חודש בכדור קלונקס 0,25 מג פעמיים ביום, לאחר המלצת רופא לטיפול הסחרחורות שמלוות בחרדה. הפסקתי בהדרגה את השימוש,וירדתי ל0.25 מג ביום למשך כמה ימים, תופעות הלוואי מורגשות כמו תחושת נימול בידיים וברגליים, חרדה ולחץ, כמה זמן נמשכים תופעות הלוואי של הגמילה? הומלץ לי היום מרופא המשפחה על כדור בשם נרוטיב, שבוע ראשון פעם בערב ואחרי שבוע פעמיים ביום, האם נטילת הנרוטיב לא יחמיר ויאחר את תופעות הלוואי של הגמילה? חשוב לי לדעת כמה זמן עוד ארגיש את מה שאני מרגיש לאחר הפסקת לקיחת הקלונקס, תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מקלונקס
ד``ר בן עמית12/10/2019מוטי היקר,
נטילה של קלונקס פעמיים ביום למשך חודש גורמת להתמכרות, וככלל לא מומלץ ליטול תרופות מקבוצה זו באופן ממושך. אי לכך, אכן צפויים תסמיני גמילה, כפי שתיארת, שעשויים להמשך כמה שבועות. רמוטיב הוא טיפול שלא מזיק אבל לא מועיל, ולוקח לו כחודש עד שמתחיל (לא במיוחד) להשפיע. אם אני מבין נכון, לא היה מעורב איש מקצוע (פסיכיאטר), אלא רופא משפחה, שמסור ככל שיהיה, אינו מומחה בדברים האלה. לכן ההמלצה שלי - להתייעץ עם פסיכיאטר מומחה. אני זמין אם מעוניין, וגם בקופת החולים יש רופאים מצויינים. שווה את הטרחה - אלה החיים שלך. בהצלחה.
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מקלונקס אחרי חודש
מוטי12/10/2019הי ד"ר עמית,
תודה רבה על התשובה,
אכן פסיכיאטר לא היה מעורב, מי שנתן לי את הקלונקס הוא פרופ' לאף אוזן גרון שניגשתי אליו כדי לטפל בסחרחורות, את הרמוטיב רשם לי רופא משפחה, יש לציין שתופעות הסחרחורות כמעט ונעלמו לחלוטין, רק שסיימתי את כדור הקלונקס הבנתי את השפעותיו ואיך הגוף שלי התמכר אליו, עברו 6 ימים מאז הרבע כדור האחרון, עדיין מרגיש תחושת נימול בידיים וברגליים שלפי התיאורים של נוירופתיה זה בדיוק התסמינים שאני חווה, אם אפשר ברשותך שתי שאלות,
1)אם אינני חווה חרדות/סחרחורות אין טעם שאמשיך עם הרמוטיב?
2)האם הגיוני שתופעות הלוואי של הכדור גורמות לתחושת הנימול שתיארתי? ערבים בשרירים של הידיים ונימול בכפות הרגליים עד לברכיים ובכפות הידיים,
תודה רבה מראש,
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מניה דיפרסיה - הפרעה דו-קוטבי
תופעות לוואי ציפרלקס 5 מ"ג
פריזמה במינון 20 מג ותופעות לוואי
איך לתקשר עם חולה סכיזופרניה אשר פוגע בי?
החלפת תרופות אחת אחרי השנייה
ברינטלקס והפרעת אישיות
ירידה דרסטית במשקל לאחר גמילה מסרוקסט
חצי קלונקס כל יום במשך שבוע
אולנזפין פנאפט שילוב ביחד
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?