גמילה מקלונקס אחרי חודש

מנהל הפורום

ד"ר בן עמית
ד"ר בן עמית
053-6834250
לקביעת תור אצל ד"ר בן עמית
053-6834250 ללא פרסום בפורום
 
  • גמילה מקלונקס אחרי חודש
    מוטי
    06/10/2019

    שלום,
    לאחר שימוש של חודש בכדור קלונקס 0,25 מג פעמיים ביום, לאחר המלצת רופא לטיפול הסחרחורות שמלוות בחרדה. הפסקתי בהדרגה את השימוש,וירדתי ל0.25 מג ביום למשך כמה ימים, תופעות הלוואי מורגשות כמו תחושת נימול בידיים וברגליים, חרדה ולחץ, כמה זמן נמשכים תופעות הלוואי של הגמילה? הומלץ לי היום מרופא המשפחה על כדור בשם נרוטיב, שבוע ראשון פעם בערב ואחרי שבוע פעמיים ביום, האם נטילת הנרוטיב לא יחמיר ויאחר את תופעות הלוואי של הגמילה? חשוב לי לדעת כמה זמן עוד ארגיש את מה שאני מרגיש לאחר הפסקת לקיחת הקלונקס, תודה מראש

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר בן עמית - 053-6834250

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • גמילה מקלונקס

    ד"ר בן עמית
    12/10/2019

    מוטי היקר,
    נטילה של קלונקס פעמיים ביום למשך חודש גורמת להתמכרות, וככלל לא מומלץ ליטול תרופות מקבוצה זו באופן ממושך. אי לכך, אכן צפויים תסמיני גמילה, כפי שתיארת, שעשויים להמשך כמה שבועות. רמוטיב הוא טיפול שלא מזיק אבל לא מועיל, ולוקח לו כחודש עד שמתחיל (לא במיוחד) להשפיע. אם אני מבין נכון, לא היה מעורב איש מקצוע (פסיכיאטר), אלא רופא משפחה, שמסור ככל שיהיה, אינו מומחה בדברים האלה. לכן ההמלצה שלי - להתייעץ עם פסיכיאטר מומחה. אני זמין אם מעוניין, וגם בקופת החולים יש רופאים מצויינים. שווה את הטרחה - אלה החיים שלך. בהצלחה.
    ד"ר עמית

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


