מידע רפואי
פורומים
- סרטן נשים, סרטן צוואר הרחם, סרטן השחלות
- אף אוזן גרון ילדים
- התפתחות תינוקות
- פוריות הגבר והאישה, אמבריולוגיה,IVF
- ברית מילה רפואית, רופא מוהל
- נפרולוגיה, לחץ דם, מחלות כליה ילדים, הרטבת לילה
- נוירופסיכיאטריה
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- פרקינסון, הפרעות תנועה
- מיניות האישה, מין נשי
- רשלנות רפואית
- ניתוחי ראש צוואר, גידולי ראש
- כאבי ראש, מיגרנות
- אורתופדיה ילדים
- ניתוחי לב, השתלות לב, ניתוח מעקפים, התקף לב
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אופא אבו-נימר
כירורג פה, פנים ולסתות תחומי טיפול: ניתוחים בפה, השתלות עצם בלסתות, שתלים דנטליים, הרמת רצפת סינוס ועודד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
- ירידה דרסטית במשקל לאחר גמילה מסרוקסטמברר15/10/2019
שלום,
אני בגילאי ה30 שלי.
סובל מאז גיל ההתבגרות מדיכאון והתקפי חרדה קשים.
במשך 10 שנים נטלתי סרוקסט שעזר חלקית.
לפני שנתיים, בשל תופעות לוואי קשות ובדיקה גנטית שמצאה שהסרוקסט לא טוב לי, עברתי גמילה הדרגתית במשך 3 חודשים.
במשך הגמילה, התחלתי לרדת במשקל בלי סיבה למרות שהרגשתי טוב ולמרות שהתיאבון שלי היה טוב.
לאחר הגמילה התחלתי לקחת ציפרלקס, אך הירידה במשקל המשיכה.
כיום אני עם ציפרלקס, עם הטבה חלקית (סובל עוד מהתקפי חרדה, אומנם ברמה פחותה) אך אני מרגיש בסדר ומתפקד (גם מתאמן בחדר כושר).
אני כרגע בתת משקל למרות שיש לי תיאבון טוב.
בדיקות הדם האחרונות שלי תקינות, עשו לי גם בדיקת מצלמת מעי גס והיה תקין.
האם יכול להיות שהמשקל שלי לא עולה בגלל שעדיין סובל מהתקפי חרדה (בעיקר בזמן שינה) שגורמים לחילוף חומרים מהיר מידי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת טיפול וירידה במשקל
ד``ר בן עמית30/10/2019שלום,
תודה על הפניה. אכן, לדעתי ישנן שתי סיבות מרכזיות לירידה במשקל - הנטיה של סרוקסט לגרום לעליה במשקל, והמצב החרדתי, אשר מעלה מטבוליזם (ואולי בכל זאת גם תיאבון).
בהצלחה,
ד"ר עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מניה דיפרסיה - הפרעה דו-קוטבי
תופעות לוואי ציפרלקס 5 מ"ג
פריזמה במינון 20 מג ותופעות לוואי
איך לתקשר עם חולה סכיזופרניה אשר פוגע בי?
החלפת תרופות אחת אחרי השנייה
ברינטלקס והפרעת אישיות
ירידה דרסטית במשקל לאחר גמילה מסרוקסט
חצי קלונקס כל יום במשך שבוע
אולנזפין פנאפט שילוב ביחד
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?