מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח להסרת נגעי קונדילומהחן18/07/2019
האם ניתוח להסרת נגעי קונדילומה בלייזר נחשב לניתוח בטוח? האם הוא מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עושה זאת 41 שנה בהכוונה עם קולפוסקופ
ד``ר שרגא וקסלר23/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון קונדילומה אחרי הדבקהדניאל14/07/2019
לפני כמה חודשים אובחנתי בקונדילומה עברתי קולוסקופיה ועבר לי השאלה אם חייב לעשות חיסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיקולך
ד``ר שרגא וקסלר23/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד פפילומה- בירורשיר08/07/2019
למשך כמה זמן החיסון נגד פפילומה אפקטיבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר 15 שנים ויותר
ד``ר שרגא וקסלר14/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומה אני צריך עזרה מה עושים?ניר06/07/2019
1)יכול להיות שיש לי קונדילומה בלי שיש לי פפילומה?
(אולי הפפילומה עברה או משהו?)
2) אם יש לי יבלות על האיבר מין וכנראה זה מפפילומה אז אני יכול לקיים יחסי מין?
3) אם יש לי פפילומה היא אמורה לעבור מתי שהוא ואם כן איך מה הדרכי טיפול ואחרי כמה זמן היא אמורה לעבור? ובמידה והיא עברה היא יכולה לחזור?
4) אם יש למישהו פפילומה הוא יכול להביא ילדים בלי להדביק את בת זוגתו או בן זוגו?
5) אחרי שעבר לי הפפילומה האם אני אוכל לקיים יחסי מין ללא קונדום? ללא חשש להדביק אחרים?
6)אם יש לי את היבלות בפין אני יכול לנשק את חברה שלי ללא חשש?
7) יכול להיות שהיבלות נותרו אך הפפילומה עברה?
8)אם יש לי יבלות וכנראה זה מפפילומה אבל הפפילומה עברה אני יכול להדביק עדיין אחרים?
9)אם יש לי את הנגיף מה עושים? איך מטפלים בו וגורמים לו להיעלם? הוא יכול להישאר אצלי לכל החיים? אם הוא נשאר אצלי לכל החיים אז אני כל הזמן יכול להדביק אנשים?
מתי שאני ארצה לעשות ילדים? אישתי תיהיה חשופה להדבקה. מה עושים?
תודה מראש על הסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובות ארוכות מדי. כדאי שתקרא כתבות
ד``ר שרגא וקסלר14/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון קונדילומה לגברים - התייעצותיוגב02/07/2019
ד"ר שלום,
האם החיסון שמיועד לגברים הוא זהה לחיסון שמיועד לנשים?
האם גם הוא נעשה בשלושה שלבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החיסונים זהים בכל
ד``ר שרגא וקסלר04/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להדבקות בוירוס הפפילומהענת30/06/2019
ד"ר וקסלר שלום ושבוע טוב,
יש לי חשש להדבקות בוירוס הפפילומה.
האם בדיקת הpcr יכולה לגלות זאת באופן ודאי ומידי? או שלוירוס יש זמן דגירה בגוף ורק לאחר מכן ניתן לגלותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ה HPV PCR תקפה 24 שעות אחרי החשיפה לנגיף.
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס פפילומה- שאלות חשובותגונן26/06/2019
ד"ר וקסלר שלום,
יש לי כמה שאלות:
כמה מזני וירוס הפפילומה עלולים לגרום לסרטן?
כמה מסוגים אלו מועברים בזמן קיום יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולם
ד``ר שרגא וקסלר04/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים בפי הטבעת ווירוס HPV- בירורריטה19/06/2019
היי ד"ר וקסלר,
בחודשיים האחרונים אני סובלת ממש בגירודים באזור פי הטבעת. האם זה יכול להיות תסמין/ עדות לווירוס ה- HPV?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש בדיקת HPV PCR ואין צורך בניחוש
ד``ר שרגא וקסלר04/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת יבלת בנרתיק- בירורכרמלה16/06/2019
היי ד"ר וקסלר,
מה הסיבה להופעת יבלת בנרתיק?
יבלת שאינה קונדילומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איני מכיר יבלת בנרתיק שאינה קונדילומה.
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאפ וקולופוסקופיה שוב למרות שתקיןסיגל03/06/2019
היי דר
לפני כשנה פאפ תקין+נושאת HPV לכל הזנים(כולל 16,18)+קופולפוסקופיה תקינה.
לאחר חצי שנה- פאפ תקין,16+18 שלילי,שאר הזנים חיובי,קולופוסקופיה תקינה.
לאחר חצי שנה נוספת:פאפ תקין-קולופוסקופיה תקינה,כל הזנים שקיימים לHPV יצא שלילי.
מדוע אני צריכה עוד חצי שנה לישות קולופוסקופיה ופאפ שוב אם הכל תקין?למה לא בעוד כשנתיים?
אציין כי אני עם בן זוג קבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל לפי שיקול הרופא המטפל
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קולפוסקופיה- כמה שאלותשירי02/06/2019
היי ד"ר וקסלר,
מהי בדיקת קולפוסקופיה, איך נעשית ומה היא בודקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוהי בדיקה במיקרוסקופ אחרי צביעה ובודקת אם יש סרטן או קונדילומה ועוד
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונזיציה וקונדילומה- בירור חשובגולן29/05/2019
היי ד"ר וקסלר,
מה ההבדל בן קונזיציה לקונדילומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוניזציה היא ניתוח. קונדילומה היא מחלה.
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדילומה אצל גבר- התייעצותבר23/05/2019
שלום,
גבר שאני בקשר חדש איתו, חשף בפני שיש לו יבלת באיבר המין ושעליו להוציאה.
הוא סיפר לי שזה היה לו לפני כמה שנים טיפל בזה בחנקן נוזלי וחזר עכשיו שוב לאחר שהמשיך לקיים יחסי מין עם אותה פרטנרית ( 7 שנים)
קראתי חומרים באינטרנט והבנתי שזה קנדילומה.
אני מאוד חוששת משום שאני אחרי קוניזציה בצוואר הרחם ולא רוצה להיות בסיפור חוזר.
הצעתי לו שנלך שנינו לבדיקות לגילוי מחלות מין.
יש לי כמה שאלות:
1. האם בוודאות אם הוא נשא את הנגיף, זה יתגלה בבדיקה?
2. האם כשמסירים את היבלת, הסיכון נעלם או שמא, זה כבר בדם ?
3. במידה וזה כבר בדם, יש דרך ריפוי או שעלי לקיים יחסי מין רק עם קונדום?
4. היות וזה חזר לו, יש סיכוי שזה בדם ואני בסיכון..?
לא היה בנינו כלום עדיין, ובמידה וזה עלול להוות לי לסיכון, לא אהיה שם
אודה מאוד להתייחסותך בכל סעיפיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר26/05/20191. האם בוודאות אם הוא נשא את הנגיף, זה יתגלה בבדיקה?= כן
2. האם כשמסירים את היבלת, הסיכון נעלם? את זה בודקים ובכל מקרה לא בבדיקת דם כי זה לא בדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם- תוצאות הרפסלאה23/05/2019
שלום דר', אולי תוכל לעזור לי עם הפענוח
בדיקת דם HERPES HSV2 IgG תוצאה קטן מ 0.500>
טווחי נורמה:
0-0.9 אין נוגדנים
0.9-1.1 תוצאה גבולית
1.1< יש נוגדנים
ע"פ התוצאה,
1. האם התוצאה גבולית?
2. האם היתה הדבקה בעבר של הנגיף?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם- פענוח תוצאותעוזי22/05/2019
שלום, אולי תוכל לעזור לי עם הפענוח
בדיקת דם HERPES HSV2 IgG תוצאה קטן מ 0.500>
טווחי נורמה:
0-0.9 אין נוגדנים
0.9-1.1 תוצאה גבולית
1.1< יש נוגדנים
הבדיקה מראה שהייתה הדבקות בנגיף?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)