מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקפאה עקב cin 1שרון07/06/2022
עשיתי הקפאה עקב cin 1 ויש לי הפרשות מרובות וריח ממש רע זה צריך להיות ככה? כמה זמן עד שיעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח
ד``ר שרגא וקסלר11/10/2022מומלץ לחזור לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- UREAPLASMA UREALYTIC.PCR וקנדילומהליבי07/05/2022
שאלה לי..
אובחנתי לפני חודש עם UREAPLASMA UREALYTIC.PCR וזיהיתי בנוסף שיש לי יבלות כאלו כמו קנדילומה.
טופלתי באנטיביוטיקה במשך שבוע .. איך אני אמורה לדעת אם זה עבר ? למה השילוב של ה2 צץ אצלי? מה הדרכים טיפול ? אשמח לכל ידע בנושא תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר11/10/2022אם בדיקה חוזרת תשוב תקינה סימן שהטיפול הצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תקפות בדיקת pcr שתן לכלמידיה לאחר נטילת אזניליוסי03/05/2022
שלום דר שרגא
קיבלתי כמניעה ללא הוכחת הימצאות חיידק הכלמידיה 4 כדורי אזניל. לקחתי אותם בבת אחת.
למחרת תוך ז16 שעות עשיתי בדיקת שתן כללית ותרבית. לא נמצאו לוקוציטים או כל דבר אחר שלא צריך להיות בשתן ותרבית שלילית.
תוך 24 שעות מנטילת הכדורים גם מסרתי שתן לבדיקת. Std. בשיטת. Pcr. הכול יצא שלילי.
בנוסף, לא היו לי כל תסמינים מלבד שבוע של תכיפות ודחיפות במתן שתן. לא הייתה צריכה או כאב בעת מתן שתן.
האם התוצאות תקפות למרות הנטילה יום קודם ?
האם מומלץ לעשות בדיקה חוזרת וכמה זמן אחרי הראשונה ?
מה הסיכוי להידבק במגע מוגן עם קונדום ?
מה הסיכוי להידבק בחיידק זה מאוראלי שניתן מהאישה ?
קראתי שאין הוכחות להעברת החיידק בצורה זו.
האם מומלץ שבת הזוג תיבדק גם אם לא מרגישה שום דבר חריג ?
במידה ואישה חיובית לחיידק והחא הת 58, אילו סיבובים יכולים להחות לה ללא טיפול ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
ד``ר שרגא וקסלר11/10/2022מומלץ לחכות שבוע אחרי גמר טיפול לפני בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות במחלות מיןאופק01/05/2022
שלום, הייתי אצל נערת ליווי.
אני מתחרט על זה.
בכל מקרה הייתי אצלה במסאג' כששנינו בעירום.
הפחד העיקרי הוא ששכבתי כנראה על סדין שלא הוחלף!
לא היה סקס/אנאלי/אוראלי (ולכן הייתי ללא קונדום כל האירוע).
התחיל במסאג' כששכבתי על מיטה (עם סדין מאוד לא נקי שכנראה לא הוחלף). היא עשתה לי ביד, ליטפתי את גופה (ללא איבר המין, אבל כן בפטמות) וגמרתי ביד.
מה לבדוק ומתי? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נערת ליווי
ד``ר שרגא וקסלר11/10/2022אף כי הסיכון נמוך תוכל לעשות בדיקות למחלות מין - STD
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומים בכיפהאנונימי27/04/2022
שלום רב ד"ר שרגא
אני בן 30 ובת הזוג שלי בשנה+ האחרונה בת 35.
מגיל 25 אובחן אצלה וירוס הפפילומה והיא עברה טיופולים במשך כ-5 חודשים. מאז היא נוהגת לעשות בדיקת HPV בכל שנה והתוצאות הן שליליות. הבדיקה האחרונה יצאה שלילית לנגיפים 16 ו18.
בחצי שנה האחרונה הבחנתי בכתם אדום עגול בכיפה שלי ולא ייחסתי שום חשיבות. אני אציין שהיום הכתם הזה נראה כאלו הרדיוס שלו גדל מעט ונוספו עוד 2 כתמים אדומים קטנים. אציין שאנחנו מקיימים את כל סוגי יחסי המין ואני מניח שהיא העבירה לי את הוירוס. אציין גם שאני מעשן.
השאלות שלי הם:
1. האם יתכן שזה מחלות מין אחרות ולא מחייב שפפילומה?
2. האם אתה מציע ללכת להיבדק? ואם כן מהו התהליך הנכון?
3. האם צריך להתנהל אחרת במהלך היחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד``ר שרגא וקסלר13/10/2022אני מניח שכבר נבדקת ואם לא - אז זוהי ההמלצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זאת קונדילומהיעל23/02/2022
האם זה קונדילומה? זה במפשעה לא על גזע האיבר..6האם במידה וכן סיכוי קטן יותר להדביק אישה בגלל המיקום שלו? ממש בצד המפשעה מעל הביצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בבדיקת קולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר27/02/2022נראה שכן. יש צורך בבדיקת קולפוסקופיה אחרי צביעה מיוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקווימוד וטיפול הסרה בלייזראביאל31/01/2022
שלום,
יצאה לי כמות גדולה של נגעים קטנים מאוד במספר איזורים , ביקרתי אצל רופא האור בקופ״ח , הוא ביצע צריבה בחנקן חלק גדול אך לאחר ההחלמה שמתי לב שנשארו הנגעים. בנוסף התחלתי לפני יומיים שימוש בקרם אקווימוד 5% .
האם ניתן לבצע טיפול הסרה בלייזר בזמן שימוש בקרם הנ״ל ?
בנוסף שמתי לב לנגע בודד בקצה איבר המין בחלק הפנימי . כיצד ניתן לטפל בנגע מסוג זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרה בלייזר בהכוונת קולפוסקופ היא הדרך היעילה
ד``ר שרגא וקסלר27/02/2022ההסרה בלייזר בהכוונת קולפוסקופ היא הדרך היעילה ביותר להסיר את נגעי הקונדילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס פפילומה שאלה חשובה!ניצה27/01/2022
באיזה דרכים ניתן להידבק בוירןס הזה? ראיתי שאתם הרופאים כותבים כל הזמן שזה לא מעיד על בגידה אבל מצד שני כותבים שאפשר להידבק רק מיחסי מין??? אז יש פה קצת סטירה...אשמח להסבר.
דבר נוסף הבנתי שלפעמים זה יכןל להתעורר לאחר שנים האם הגיוני שזה פתאום יתעורר לבן אדם אחר 8-12 שנה מזמן ההידבקות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע עם חפצים מזוהמים בנגיף כולל יחסי מין אך לא רק
ד``ר שרגא וקסלר27/02/2022באיזה דרכים ניתן להידבק בוירןס הזה? מגע עם חפצים מזוהמים בנגיף כולל יחסי מין אך לא רק.
פתאום יתעורר לבן אדם אחר 8-12 שנה מזמן ההידבקות??= כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לבדיקת פאפמירב27/01/2022
היי אני נמצאת עם בעלי מזה 12 שנה. עשיתי לפני 5 שנים בדיקת פאפ שהייתה תקינה כעת לא כל כך רוצה לעשות שוב לפחות לא בשנה הקרובה. האם זה שהוא יעשה בדיקת hpv pcr . זה יהיה די בטוח בכדי לדעת שהכל גם בסדר אצלי..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HPV PCR לא זה לא
ד``ר שרגא וקסלר27/02/2022לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לוירוס פפילומהההניצה23/01/2022
היי אני עם בעלי 12 שנה לפני 5 שנים עשיץי פאפ יצא תקין יש לו פפילומות במפשעה אומר שיש לו אותם הרבה שנים שבהתחלה היו שתיים ואחר כך יצאו עוד וגם גדלו.
א. האם רוב הסיכויים שיש לו פפילומה כי הוא בגד בי?
ב. האם יש אופציה כזאת שאפילו שיש לו את הנגעים במפשעה הוא לא מדבק?
ג. האם עצם זה שיש לו את הנגעים זה אומר שהוא חד משמעית מדבק? או שגם אם מדבק בכל זאת לא נדבקתי?
ד. האם יכולים להתפתח נגעים בצוואר הרחם כתוצאה ממין אוראלי..אם ירדתי לו זה יכול להשפיע על צוואר הרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרי שיש אופציה שעם הנגעים הוא לא מדבק
ד``ר שרגא וקסלר27/02/2022א. האם רוב הסיכויים שיש לו פפילומה כי הוא בגד בי?= לא
ב. האם יש אופציה כזאת שאפילו שיש לו את הנגעים במפשעה הוא לא מדבק?= אפשרי
ג. האם עצם זה שיש לו את הנגעים זה אומר שהוא חד משמעית מדבק? = לא או שגם אם מדבק בכל זאת לא נדבקתי?= אפשרי
ד. האם יכולים להתפתח נגעים בצוואר הרחם כתוצאה ממין אוראלי.? - אפשרי
.אם ירדתי לו זה יכול להשפיע על צוואר הרחם?= לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס פפילומה שאלה חשובה!מיכל23/01/2022
א. האם זה נראה כמו פפילומה? מעלה תמונה ) לא בטוח שהתמונה תעלה..מנסה..
ב. במידה ויש לבן זוגי פפילומה על המפשעה יכול להיות שלמרות שזה יצא לו הוא לא מדבק ? יש אופציה כזאת?
נ.ב הוא אומר שיש לו אותם הרבה זמן, כמה שנים. אומר שבהתחלה היו שטוחים ומאז גדלו.
אנחנו יחד מ2010 ועשיתי פאפ ב2017 והיה תקין. אז מה הסיכוי שמדבקתי פתאום אם זה היה לו שנים.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן שזה נראה כמו קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר27/02/2022א. האם זה נראה כמו קונדילו8מה? = יתכן.
ב. במידה ויש לבן זוגי קונדילומה על המפשעה יכול להיות שלמרות שזה יצא לו הוא לא מדבק ? יש אופציה כזאת?= אםשרי
אנחנו יחד מ2010 ועשיתי פאפ ב2017 והיה תקין. אז מה הסיכוי שמדבקתי פתאום אם זה היה לו שנים.?= אין לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס פפילומהיעל22/01/2022
היי אפשר להידבק במין אוראלי? מצב שבו הגבר יורד לאישה הוא יכול להדביק אותה בעצם המין האוראלי במידה והוא נשא .אשמח לתשובה וגם להסבר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן אפשר להידבק במין אוראלי
ד``ר שרגא וקסלר27/02/2022כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפ תקינה וhpv חיובי 45ליטל10/01/2022
שלום רב,
כל 3 שנים הייתי עושה בדיקות פאפ והכל היה תקין.
אתמול התקשר הרופא שלי והסביר לי כי פאפ תקין אבל hpv חיובי 45 ואמר שאצטרך לחזור לבדיקה נוספת בעוד שנה.
מאוד נלחצתי ולא מבינה מה זה הדבר הזה?
אשמח להסבר מה זה זן 45 חיובי?
האם אני בסיכון? האם יש טיפול?
תודה מראש, ליטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זן 45 מומלץ להגיע לקולפוסקופיה ולייעוץ אצל גניקולוג
ד``ר שרגא וקסלר13/01/2022מומלץ להגיע לקולפוסקופיה וליעוץ אצל גניקולוג המיומן בתחום.
בברכה
ד"ר שרגא וקסלר
6956867 ת"א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Hpv 33/58 עם Ascus ועם cintec +מאשה22/12/2021
בת 40 נשואה עם ילדים. בבדיקת משטח שגרתית (לפני 3.5 בדיקה תקינה) התגלה כי יש לי Hpv 33/58 עם Ascus ועם cintec +.
קבעתי תור כנדרש לקולפוסקופיה דחופה. רק בעוד שבועיים.
נכנסתי למצב של חרדה נוראית וחוסר תפקוד מרוב פחד. יש המון חומר על הנושא וקצת טבעתי בו.
אשמח לשמוע האם זה מצב מסוכן ויתכן הגרוע מכל?
האם להימנע בנתיים מקיום יחסים עם בעלי?
האם להתחסן והאם גם הוא צריך להתחסן? (מקיימים יחסים רק אחד עם השני)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 33/58 מומלץ להגיע לקולפוסקופיה ולייעוץ אצל גניקולוג
ד``ר שרגא וקסלר13/01/2022מומלץ להגיע לקולפוסקופיה וליעוץ אצל גניקולוג המיומן בתחום.
בברכה
ד"ר שרגא וקסלר
6956867 ת"א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבת שחוזרת בלי סוף והאם יש טיפול טבעי אפקטיבייוסי18/12/2021
שלום דוקטור
מיזה כמעט חמש שנים שיש לי עגבת כל פעם אני מוצא את עצמי מיתעשפז אני חושב שאני בשלב השני של המחלה שאלתי עד מתי אני אצתרך להמשיך את הטיפולים האלה אני מקבל פניצילין לוריד מאשפוז לאשפוז אני מאוד שומר ולא מקיים יחסים בכלל ועדיין אני לא מסיים עם המחלה הארורה הזאת שאלה יש טיפול אחר טיבעי אולי שיכל לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת איני מכיר טיפול טבעי לכך
ד``ר שרגא וקסלר13/01/2022איני מכיר טיפול טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)