מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עגבת חוזרת ללא פצעמוני22/05/2019
בתחילת 2017 קבלתי פצע בשק האשכים בחול
הרופא טען שזה קנצ'ר וככל הנראה זה עגבת קבלתי זריקות פנצילין שחזרתי לארץ כעבור חודש עשיתי בדיקת עגבת הופיע כחיובי TPHA הופיע כחיובי ו VDRL QUENTATIVE
יצא שלילי כעבור שנה חזרתי על הבדיקה
התוצאות היו דומות
לפני כחודש הופיעה לי פריחה בחזה ובגב ובידיים - לא בכפות הידיים. הרופא טען שזה סוג של פטרייה ויראלית שעוברת שכחתי את שמה אבל מאחר והיה לי רקע לעגבת שלח אותי לבדיקה חוזרת. התוצאות- הגיעו עגבת יצא חיובי TPHA יצא ידוע כחיובי אולם ה
VDRL QURENTATIVE יצא חיובי 1:16 מה זה אומר ? העגבת חזרה מה עליי לעשות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות בדיקת פאפ- בירוראורנית21/05/2019
היי ד"ר וקסלר,
אני בת 34.
רציתי לשאול
כל כמה זמן יש לעשות בדיקת פאפ בגילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדעות חלוקות ולכן מציע שתבררי זכויותייך בקופח
ד``ר שרגא וקסלר23/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומונס ושכבת עור- בירוריואב19/05/2019
היי ד"ר וקסלר,
תוכל לומר לי באיזה שכבת עור מתמקם הטפיל שגורם לטריכומונס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת PCR - בירור חשובבר12/05/2019
היי ד"ר וקסלר,
האם בדיקת pcr נחשבת לבדיקה מהימנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיוק של 96.4%
ד``ר שרגא וקסלר14/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- urea.urealyticum-pcr- בירורזואי30/04/2019
שלום
לאחר חודש וחצי של דחיפות ותקיפות במתן שתן וסימני דם הניראים לעין נשלחתי למספר בדיקות והתקבלה תשובה חיובית של urea.urealyticum-pcr קראתי שזו מחלת מין האם ייתכן כי נדבקתי מבן זוגי (היה לו קשר מיני נוסף לפני כמה חודשים)? שנינו לוקחים דוקסילין 7 ימים האם זה מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הפורום?
זואי02/07/2019כתבת תשובה לפנות לפורום המתאים, חשבתי שזה פורום מחלות מין. אם זו לא הכתובת אז לאן כן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת באזור הפות- בירורבל25/04/2019
שלום.. רופאת העור והגניקולוג של הקופה איבחנו קנדילומה (על השפתיים בפות) רופאת העור טיפלה בחנקן שלא עזר... הלכתי לפרופסור מומחה לרפואת עור ומין איבחן מולוסקום ונתן טיפול "בלי יבלת" שגם בעלון וגם בשיוט בגוגל כתוב לא להשתמש בזה באיזור איברי המין.. מה עושים? מה נכון?.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז מה יש לך קונדילומה או מולוסקום?
ד``ר שרגא וקסלר30/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס הפפילומה האנושי- בירורנגה23/04/2019
שלום רב,
אני נשואה + 3 ובעלי הוא היחידי שאיתו קיימתי יחסים, כמובן שאצלו לא כך הדבר שכן הוא קיים יחסים עם רבות אחרות לפניי.
לאחרונה התברר כי נדבקתי בווירוס הפפילומה זן מס' 16 בבדיקה שלישית שביצעתי לאורך השנים, כנדרש מכל אישה באופן סטנדרטי.
הגניקולוג אמר שבאופן כללי אני בריאה ושאין מניעה להמשיך בקיום יחסים כרגיל,אך שתי שאלות יש לי-
1.איך אדע אם מבחינה אוראלית הכל תקין אצלי ושלא נדבקתי גם שם?(שכן היחסים בינינו לא היו רק מיסיונריים אלא גם אוראליים).
2.במידה וכן נדבקתי,האם אפשר להמשיך בדרכנו אנו או שעלינו לשנות הרגלים?
בתקופה האחרונה אני די מנותקת מבחינה מינית ונורא קשה לי להשתחרר במחשבה מהאבחנה האחרונה וכתוצאה מכך אין בינינו שום מגע אינטימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לבדוק את המצאות הנגיף בבדיקת PCR
ד``ר שרגא וקסלר30/04/2019אני מקווה שמערכת החיסון תחסל אצלכם בהקדם את הנגיפים ואז כבר לא תדביקו האחד את השניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנות באזור הפיןאלכס23/04/2019
שלום ד״ר וקסלר , מזה חצי שנה הופע אצלי נקודות לבנות קטנות באזור עטרת הפין , פניתי לרופא עור ומסר לי שזה לרוב דלקת קלה , רשם לי משחת סטוראידים והנקודות נעלמו לחודש, לאחר מכן הנקודות שוב הופיעו , כמו כן יש לי ירידה בחשק המיני וירידה בכמות הזרע(יחסית).!?!
לציין שלא קיים כאב , צריבה , הפרשות או כאב בזמן השתנה
מצורף תמונה.
תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה וסרטן צוואר הרחםרחלי21/04/2019
שלום רב ד"ר וקסלר,
יש לי יבלות שחורות שאובחנו כקונדילומה
האם קונדילומה עלולה לגרום לסרטן צוואר הרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי קלוש
ד``ר שרגא וקסלר23/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נהיה לי כוויות על איבר המין משימוש בורומאל, מה לעשות?אלירן16/04/2019
הופיעו לי קצת יבלות של קונדילומה באיבר המין
הלכתי לרופא עור הוא צרב אותן ונתן לי לשבועיים (פעמיים ביום) למרוח לק ורומאל
א. אני רק יומיים משתמש בזה וזה נראה רע. נהיה לי כתמים שחורים וכמו כוויות.
ב. אם זה היה חד משמעי זמני הכל בסדר. אבל מבדיקה שעשיתי
ראיתי שמאוד לא מומלץ להשתמש עם ורומאל על איבר המין ושזה לא מתאים
אז מה לעשות? להפסיק? להמשיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא התייעצ/י עם הרופא המטפל שלך
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחית מוזרה באיבר המיןלין15/04/2019
שלום רב
אני בת 36 לא נשואה יש לי שלפוחית בין שפה קטנה לגדולה באיבר המין .
עשיתי בדיקת פיסיאר יצא detected moderea בהומיניס ויוראה יוראנוס כל השאר no detected פעם ראשונה שהלכתי לרופא נשים נתן לי גלולות נגד הרפס 5 פעמים ביום אז היתה לי צריבה ואודם בשני צידי שפתים גדולות לא ממש עזר יום אחרי שסיימתי חזרתי שוב נתן לי טבעקוטן מרחתי ויום אחרי כבר לא היה לי אודם...נתן לי בשביל הומיניס ויוראהיורנוס דוקסילין וסיימתי אותו לפני יומיים גם אז היתה לי השלפוחית וגם עכAשיו קיימת היא צורבת לי במגע עם התחתונים...ממה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לרופא עור
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה חזקה בכיפת הפיןבר15/04/2019
היי ד"ר,
אני בן 22.
סובל בשבוע האחרון מצריבה חזקה באזור הכיפה של איבר המין.
מה זה יכול להיות? איך אפשר לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לרופא עור
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההבדלים בין סוגי ההרפסבוני10/04/2019
שלום ד"ר,
שאלה לי אלייך:
מה ההבדל בין הרפס הנמצא על השפתיים לבין הרפס שנמצא על איבר המין?
האם שניהם נחשבים למחלות מין או רק סוג אחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומונס עמיד לתרופות- התייעצותמירב מזור06/04/2019
קראתי על מחלת הטריכומונס , שהיא עמידה לחום קיצוני, לקור קיצוני ולחומרים כימיים. כי הטפיל יכול להיכנס לתרדמת.
וטיפול באנטיביוטיקה מיטיב ב-80%.
אם מסירים שכבה מהעור שעליו מקנן הטפיל , אפשר להיפטר ממנו? (תאורטית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הזיבה - תסמינים וטיפולליאוניד03/04/2019
מה התסמינים למחלת הזיבה ואיך ניתן לטפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)