מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המתנה לבדיקה אחרי טיפול לסיפיליסיוגב04/09/2020
הי, קיבלתי 2 זריקות פניצילין אחרי שאובחנתי חיובי לסיפיליס (elisa חיובי, vdrl שלילי). לפני חצי שנה הייתי שלילי בבדיקות (ואני נבדק באופו קבוע למחלות מין לאור חשיפה לפרטנרים רבים ומקפיד על מין מוגן).
אחרי כמה זמן מקבלת הזריקה אני צריך להיבדק שוב כדי לוודא שהטיפול הצליח? מתי אני יכול לחזור לקיים יחסי מין מוגנים? (בינתיים נמנעתי מיחסי מין בכלל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפליס
ד``ר שרגא וקסלר01/10/2020נא לפנות לפורום מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מדובר בקונדילומה או במשהו אחר?ראול04/09/2020
היי ,
אז הנגע הזה הופיע לפני למעלה משנה .
אשמח לדעת האם מדובר בקונדילומה או בנגע אחר. אני קצת מודאג. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה?
ד``ר שרגא וקסלר01/10/2020זה לא קונדילומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לקונדילומה בפין למרות חיסון בבית ספרדורון23/08/2020
שלום דוקטור,
האם יכול להיות שיש לי קונדילומה (אבחון בעין מהירה של רופא עור למרות שזה לא דומה לשום דבר שיש באינטרנט) גם אם התחסנתי בחיסון הפפילומה בבית הספר לפני מס שנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה?
ד``ר שרגא וקסלר01/10/2020החיסון יעיל ב 90% נגד קונדילומה
6956867* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטות בפי הטבעת לאחר קיום יחסי מין לא מוגניםגיתית15/07/2020
היי, קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בן זוגי ושמתי לב שיצא לי בליטות כאלו בפי הטבעת צד ימין, אמצע ולמטה, האם יש סיכוי שזה קונדילומה? יש לציין שהיו לי טחורים בחודש האחרון עם דימום ביציאות... אז אני לא יודעת להבדיל אם זה טחורים או קונדילומה.
אשמח לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לאבחן אך לא נראה קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע על הפין - קונדילומה או סתם פצע?מיכאל14/07/2020
הופיע לי מספר פצעים כמו תמונה רציתי לדעת אם זה קונדילומה.
היה לי פעם משהו דומה ורופא אמר שזה שינוי בעור משהו ולא קונדילומה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לאבחן אך לא נראה קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון או יבלית על כיפת איבר המיןפדרו11/07/2020
צצה לי מעין פצעון או יבלית על כיפת איבר המין.
מה זה? האם בעייתי וכיצד ניתן לטפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה כמו הרפס
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה לווירוס הפפילומה בארץדגנית01/07/2020
היי רציתי לדעת האם יש אפשרות למצוא את הפפילוקר בארץ? וגם את הדלפהג'ין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע
ד``ר שרגא וקסלר05/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון באיבר המין לאחר קיום יחסים לא מוגניםבן23/06/2020
בן 26, בזוגיות פתוחה ולא קיימתי יחבים עם פרטנרית למעט בת זוגתי הקבוע מזה כיותר מחצי שנה.
עם בת זוגתי המין הוא מין לא מוגן. לפני כמה ימים הופיעה פצעון זה בגזע הפין שלי.
אשמח לקבל חוות דעת ולדעת האם זו קונדילומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמונה קטנה מדי
ד``ר שרגא וקסלר05/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לאבחן אך נראה לי שלא
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטות מוזרות בפין ללא קיום יחסי מיןאייל18/06/2020
שלום, אני בן 20 מאז גיל ההתבגרות שמתי לב לבליטות מוזרות בפין (מצורפת תמונה) שמדאיגות אותי. מעולם לא קיימתי יחסי מין אז אני לא חושב שזה מקרה הדבקה. זה לא מגרד והכל מרגיש תקין. אשמח לחוות דעת מקצועית ולתשובה במייל.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראים כמו בלוטות חלב
ד``ר שרגא וקסלר05/07/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בקונדילומה בתוך פי הטבעת אצל גברסובל..17/06/2020
יש לי קונדילומה בתוך התעלה. רופא עור אומר שהם לא מטפלים בזה אבל לא ידע מי כן ואיפה. חשב להפנות אותי לגניקולוג (?) פרוקטלוג? גם רופא המשפחה לא ממש בטוח...
האם מטפלים בלייזר? למי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנחנו מטפלים בזה
ד``ר שרגא וקסלר05/07/2020נמצאים בתל אביב 6956867
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים כבדים והתקן מירנהשרית15/05/2020
בת 47 עם מחזורים כל 21 יום ולראשונה איחור במחזור של 5 חודשים ואז הופעת מחזור כבד מאוד באולטראסאונד רירית מעובה 24 ממ ,קיבלתי טיפול בכדורי פרווברה ,פיפל תקין כעת רירית הרחם 14 ממ לא סדירה והדימום ממשיך כבר חודש ,מה ניתן לעשות במצב של הדימומים האלה? האם התקן מירנה יכול לעזור? ומתי כדאי לשים בהתחשב שההמוגלובין ירד ל9 תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר17/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבחון האם זו קונדילומה או נגע אחר בשם מוגדר?שי15/05/2020
שלום דוקטור הופיעו לי כמה פצעים/נגעים לא כואבים ולא מגרדים
1.רציתי לדעת האם זו קונדילומה? ואם לא אז מה זה?
2.האם אפשר לעשות ביופסיה כדי לגלות מה זה ?
3.האם חיידק הקונדילומה יוצא מהגוף מתישהו ואז אין נוכחות של הווירס/יכולת להדביק?
תודה דוקטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר17/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה קונדילומה או אם לא מה זה?שי15/05/2020
שלום דוקטור הופיעו לי הפצעים האלו לא מגרדים ולא מציקים כלל
1האם זה קונדילומה ?,ואם לא אז מה זה(אם אתה יכול להגדיר בבקשה לדעתך לפי התמונות)
2 האם ניתן לעשות ביופסה בשביל ולאבחן מה זה ואם כן איזה סוג רופא עושה זאת ?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר17/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי והידבקות במחלה שמופיעה באיבר המיןאיתמר13/05/2020
שלום
אם נתתי מין אוראלי לבחורה ורק זה בלי מין אחר
וחלילה נדבקתי במחלת מין
המחלת מין יכולה לבוא רק באזור הפה (לדוגמא פצעים וכיבים)
או גם יכול לצאת איזשהוא נגע באיבר המין
למרות שזה היה רק מין אוראלי שביצעתי עם פה
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי
ד``ר שרגא וקסלר14/05/2020האבר המעורב במין הוא שנפגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשי זמנים בין רואקוטן וחיסון פפילומהאור10/05/2020
שלום,
בת 20, לא חוסנה לפפילומה בעבר.
מעוניינת לקבל חיסון לפפילומה, בנוסף אמורה להתחיל טיפול ברואקוטן, וגם עושה טיפול בלייזר להורדת שיער הגוף.
השאלה: מה מרווחי הזמן המומלץ בין טיפול לייזר וחיסון פפילומה?
האם אפשר לקחת את 3 החיסונים של הפפילומה בזמן נטילת רואקוטן?
אם צריכה לעשות : לייזר להורדת שיער, חיסון , והתחלת רואקוטן , מה סדר הפעולות שהיית ממליץ, כולל מרווח בין פעולה לפעולה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר בין אחד לשני ולשלישי
ד``ר שרגא וקסלר12/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)