מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב באשכים לפעוט בן שנה ועשרהלימור20/04/2011
שלום,
בני בן שנה ועשרה, עדיין לא מדבר, לפעמים כשהוא נוגע באשכים בזמן המקלחת הוא מתלונן על כאב.היום זה קרה שוב. ואחרי המקלחת נגעתי לו באשך ובאזור הנפוח שסביב הפין והוא התלונן על כאב.
לא ברור לי אם האשכים נמצאים בשק האשכים או לא.
מה זה יכול להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב באשכים לפעוט בן שנה ועשרה - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר25/04/2011לימור שלום
לא ברור אם הכאב בבסיס הפין או באשכים?
מציע לפנות לרופא הילדים לבדיקה ראשונית והוא יכול להפנות אתכם לאורולוג ילדים במידת הצורך.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה מניעתיתאירית20/04/2011
הומלץ לבתי בת 3.5 לקבל אנטיביוטיקה מניעתית (למניעת דלקות בדרכי השתן).
היא לקחה חמישה ימים "רספרים" 5 סיסי והתעוררה תגובה של גרד חזק.
איזו אנטיביוטיקה מומלצת במקום הרספרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה מניעתית - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר20/04/2011אירית שלום
חסרים יותר מדי פרטים קליניים על-מנת לענות על שאלתך כגון מה הסיבה למתן האנטיביוטיקה, מה היתה הרגישות לחיידקים קודמים ועוד ועוד. יש להפסיק את לקיחת התרופה בינתיים.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם מי צריך להתייעץ?
אירית21/04/2011האם אני צריכה להתייעץ לגבי סוג האנטיביוטיקה המניעתית
עם אורולוג ?נפרולוג ?או רופא משפחה ?
תודה ,
אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם מי צריך להתייעץ? - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר25/04/2011אם הרופא המטפל הוא רופא הילדים הרי שראוי להתייעץ איתו או עם אחד הרופאים מהתחומים שהזכרת. קיימות מחלוקות בנושא בין הרופאים ולכן כדאי להתייעץ עם מומחה בתחום בו יש לכם אמון
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשתן לאחר הוצאת קטטררחלי20/04/2011
חייבת עזרה בני בן 6 עבר ניתוח לב ביום חמישי היה עם קטטר מס 8 ולפי הרופאים היה סתום חלקית הרופאים התקשו להוציא את הקטטר מאז כואב לו מאד בזמן הטלת שתן קיבל תרופת אילחוש וכדור סבוראל ועדיין כואב לו מאד מתלונן על כאב חיצוני ופנימי
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשתן לאחר הוצאת קטטר - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר20/04/2011רחלי שלום,
הכאב יכול להמשך מספר ימים.
יש לקחת תרופות משככות כאב עד שיפוג
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינור השופכהעודד19/04/2011
לבני בן ה 12 התגלה בגיל שנה כי בעטרת הפין קיימת רקמה בצינור השופכה שגורמת לשתן לצאת בשני זרמים.
כעת, כאשר בני גדל הוא מרגיש לא נוח עם העניין.
האם יש משהו שניתן לעשות כדי שיטיל את מימיו ללא פיצול כאחד האדם ?
אם מדובר בניתוח כירורגי האם יש לו סיכונים או שהבעיה היא פעוטה.
אודה לתשובה מפורטת ככל שניתן
בתודה
עודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינור השופכה - תגובה
ד''ר עמוס נאמן19/04/2011שלום עודד.
כמובן שמבלי לבדוק אותו לא ניתן לענות על השאלה. בכל מקרה נראה לפי התיאור כי מדובר בהיצרות פתח המיאטוס או היפוספדיאס קל .
לרוב מצריך ניתוח קל בעל דרגת סיכון נמוכה ושיעור סיבוכים נמוך.
אין לראות בתשובתי יעוץ רפואי מכיוון שלא בדקתי אותו ויתכן ומדובר בבעיה אחרת לגמרי.
בברכה
ד"ר עמוס נאמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לילד בן 9אסנת14/04/2011
בני מתלונן על כאבים באיבר מינו מידי ערב בשעת המקלחת.
במשך כל היום אין לו שום כאב. אין שום נפיחות או אדמומיות במקום. גם במשך הלילה אין שום כאב. באופן מוזר ביותר - כשהילד מתקלח הוא ממש בוכה מכאבים.
מה יכולה להיות הסיבה?
אציין רק כי הילד בריא, אינו מקורר או סובל מהצטננות כלשהיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לילד בן 9 - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר18/04/2011אסנתשלום
יתכן שהצריבה נובעת ממגע עם דטרגנט כגון סבון
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשכים שלא יורדים וגודל איבר קטןקובי14/04/2011
שלום,
בני בן 9 ומפותח מאוד פיזית. גבוה וחסון.
מגיל רך האשכים לא ירדו לכיס ונמצאים בחלל הבטן רוב הזמן
בבדיקות רבות לאורך השנים רופאים אמרו שזה נראה תקין ושנחכה שהאשכים ירדו לכיסץ
כיום מדי פעם הם יורדים אבל נראים ומרגישים מאוד קטנים.
כמו כן הפין נראה קטן יחסית והילד מתבייש להתלבש ליד חבריו.
היכן אפשר להבדק ולקבל ייעוץ מקצועי ?
אני מחפש מומחה לנושא..
בברכה
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשכים שלא יורדים וגודל איבר קטן - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר18/04/2011קובי שלום
עליכם לפנות לאורולוג ילדים
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין בגיל 13 , באורך 6 סמאנונימי11/04/2011
האיבר מין שלי הוא 6 סמ ונראלי שהוא קטן מיידי יחסית לגילי 13, מה היא דעתך דוקטור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבר מין בגיל 13 , באורך 6 סמ - תגובה
ד''ר עמוס נאמן19/04/2011שלום !
איבר המין גדל בזמן ההתבגרות המינית. יתכן ואתה עדיין לא התחלת בתהליך ההתבגרות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה חמורה ומדאיגה אני בןאנונימי11/04/2011
שלום אדוני האורולוג אני מאוד מודאג מדבר שקרא לי לאחר שאוננתי החלה צריבה באיבר מיני מקדימה באזור יציאת השתן . לאחר יום החחור נסתם עם מין רקמת עור קטנה שהשתנתי זה נפתח זה ככה כבר שבועע וחצי , כל יום בבוקר או שאני משתין וזה נפתח או שאני פותח עם היד בקלות , זה בכלל לא כואב וזה נפתח תוך שנייה זה עור לא בשר עור כמו שמתקלף עור בים רק שהוא גודל לי מעל חור יציאת השתן. ואני לא יודע מזה וזה מאוד מדאיג אותי ללכת להורים זה מאוד מביש . אני שמתי אימייל לא אמיתי אז תענה לי כאן בבקשה.
מה זה יכול להיות? אולי זה בגלל שאני מאונן כי אני מאונן כל יום כמעט.
אנא תענה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בן 13
אנונימי11/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נוזל זרע
מישהו12/04/2011ילד. זה נוזל הזרע שנפלט לך ונקרש. אל תדאג ככה זה אצל כולם. רק תלמד לזכור בבוקר לנקות (אם לא ניקית קודם) כי אחרת ישפריץ לך לצדדים ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה חמורה ומדאיגה אני בן - תגובה
ד''ר עמוס נאמן19/04/2011שלום רב !
מומלץ לפנות לרופא לבדיקה. לא ניתן על סמך התאור להבין בדיוק במה מדובר
בברכה
ד"ר עמוס נאמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפות- טפטופי שתן אצל בן 10michal11/04/2011
בן 10 עם ריח שתן בתחתונים ובמכנסיים כתוצאה מטפטופים.
בנוסף, השתנה לא נקיה בשירותים. הוא מספר כי לעיתים זרם השתן מתפצל.
רקע: נגמל מהרטבת לילה בגיל 5+ בעזרת פעמון.
בינקותו צוין כי יש לו היפוספדיאס קל שלא מצריך שום התערבות.
הטפטופים מאז ומתמיד.
לא ברור אם מקור הטפטופים הוא פיזי או התנהגותי רגשי?
אנא המלצתך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליפות- טפטופי שתן אצל בן 10 - תגובה
ד''ר עמוס נאמן19/04/2011שלום רב !
ממליץ שתפנו ליעוץ אורולוג ילדים. אורולוג הילדים יוכל לקבוע אם מדובר בבעיה אנאטומית המצריכה תיקון.
רצוי להבין טוב יותר מה מהות דליפת השתן והטיפטוף ולטפל בהתאם.
בברכה
ד"ר עמוס נאמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטרדה מיניתניסים08/04/2011
האם ילד בן 6.5 יכול להטריד מינית ילדים אחרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה פסיכולוגית לא רפואית
שלי09/04/2011ילד שמתעסק בצורה אובססיבית באברי מין ובמיניות, צריך להיות מדווח בלשכת הרווחה ותחת פיקוח עובדת סוציאלית שתנחה את ההורים לפנות איתו לטיפול ואיבחון.
יכול מאד להיות שמשהו לא תקין במשפחה/בסביבה שלו ושהוא חשוף לניצול מיני בעצמו.
רק גורם מקצועי ידע לדובב אותו לאמת או לשלול.
בכל מקרה צריך לדווח וזה מטופל מאד בקפדות וברצינות.
צלצל לאגף הרווחה שבעירך. אפשר גם בשירות/מועצה למען הילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגן כליות מורחב וציסטות בשחלהרווית06/04/2011
שלום ד"ר ,
ביתי נולדה עם אגן כליות מורחב לפני כחודש וחצי ( חשוב לציין שהנושא כבר התגלה בהריון ) ביצענו אולטרסאוד בגיל 3 ימים והתגלתה הרחבה של אגן כלייה ימנית של 13 מ"מ לאחר חודש ביצענו שוב אולטרסאונד והתגלו הממצאים הבאים:
הכליות בגודל שווה ותקין , פרנכימה שמורה . אין עדות בכליות לגושים סולידיים או אבנים , משמאל הודגם גודש מינימלי של אגן כלייתי .
מימין אגן מורחב ו "חוץ כילייתי" ממידיו כ 0.8*1.3 ס"מ עם הרחבה מינימלית של הגבעים .
שלפוחית שתן בקיבולת טובה , ללא ממצא פתולוגי חריג מתרותנת עד תום בזמן הבדיקה , באדן הקטן מימין לכיס השתן הודגם תהליך ציסטי על 2.0*1.0ס"מ , דפנותיו דקים ובתוכו הודגמו מחיצות רבות , כנראה מדובר בשחלה פוליציסטית , משמאל לכיס השתן הודגמה שחלה עד 1.3 ס"מ עם מבנים ציסטים זעירים
האם תוכל להסביר לי מה זה אומר אני מאוד מודאגת ?
מתי כדי לחזור על האולטסאונד ? האם האגני כליות זה ממצא חמור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגן כליות מורחב וציסטות בשחלה - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר10/04/2011רווית שלום,
מדובר בהרחבה בינונית של הכליה אשר מצדיקה מעקב ואין לה בהכרח משמעות קלינית. דרכי הברור משתנות בין הרופאים ולכן כדאי לפנות לאורולוג או נפרולוג ילדים לצורך המשך ברור.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היצרות במיאטוס ועקמתאורית06/04/2011
בני בן 4 חודשים.שמנו לב עוד לפני בדיקת רופאת הילדים היום, שרוב הזמן בהחלפת הטיטול נראה שיש לו זיקפה.הפין משוך כלפי מעלה.בחלק קטן מהפעמים זה נראה רגיל, ובחלק מהפעמים הפין רך ,לא קשה אך עדיין כלפי מעלה.היום רופאת הילדים אמרה שגם יש היצרות של המיאטוס, וגם האיבר נוטה כל הזמן למעלה.יתכן שצריך ניתוח ל2 הדברים.הרחבה של הפתח, ושחרור שריר בפין???
מיותר לציין שאני ממש חרדה.כמה שאלות
האם כתוצאה מהיצרות הפתח נראה כאילו יש זיקפה רוב הזמן?
ניתוח להרחבה הבנתי, אך מה השני , ?
אשמח לקצת מידע , עד לבדיקת אורולוג ילדים, מראש תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היצרות במיאטוס ועקמת - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר10/04/2011אורית שלום,
לצערי לא ניתן לענות על שאלותייך מבלי לבדוק את בנך לכן כדאי להמתין עד לבדיקת אורולוג ילדים.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- SCROTAL VARICESרחלי חיפה05/04/2011
בני ילד בן ה 10 מתלונן בשבועיים האחרונים על כאבים באשכים ( לא בקביעות אחת לכמה ימים) אתמול ביקרנו אצל רופא הילדים והוא איבחן זאת כך : אשכים בשק תקינים לא רגישים אין הידרוצלה . נימוש גושון רגיש ורך מעל אשך שמאל . אפנדיקס טסטיס מודלק?
SCOROTAL VARICES VARICOCELE LEFT
שאלתי היא כזאת
1. מה זה אומר ומה אלי לעשות?
2. קבעתי אורולוג וקבעו לי רק לחודש יוני האם זה לא מאוחר מידי?
3. מה עושים במצב כזה?
יש לציין בני נולד עם כלייה אחר מתפקדת בצד שמאל . ( הוא נולד עם רקמת כלייה בצד ימין שניספגה עם הזמן כלייה מולטציסטית דיספלקתית )
תודה מראש על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SCROTAL VARICES - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר10/04/2011רחלי שלום,
כאשר יש תוספתן אשך מודלק קיים כאב משמעותי של האשך.
וריקוצל הינו מקלעת ורידים מעל האשך- זהו אינו דבר דחוף ויכול לחכות עד יוני
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוסים רביםשירלי01/04/2011
ביתי בת 3.3, גמולה כמעט שנה בשעות היום, וכחצי שנה גם בלילה. בשלושת החודשים האחרונים החלו פספוסים באופן קבוע כל לילה, לפעמים אפילו פעמיים בלילה וגם פספוסים בשעות היום בגן ובבית, כאילו איבדה את היכולת להרגיש מתי צריכה לעשות פיפי. יש לציין כי קודם לכן הגיעה כבר לשלב שחשה מתי צריכה ופספוסים היו נדירים ביותר.
שאלותי: האם מדובר בתופעה מוכרת? מה יכולות להיות הסיבות לכך? מה מומלץ לעשות?
לציין עוד כי לפני חצי שנה החלה ללכת לגן והיו מס' פעמים שנדבקה בתולעים, האם יכול להיות קשר לכך? בדיקת שתן שביצעה במהלך התקופה הבעייתית יצאה תקינה
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוסים רבים - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר04/04/2011שירלי שלום,
אם בדיקה גופנית ובדיקת שתן תקינים (לעיתים יש מקום להשלים בדיקת US) הרי שלרוב מדובר בבעיה התנהגותית או רגשית שחולפת או מתמידה ואזי יש לטפל בכך.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בעטרת הפין-תינוק בן 3 חודשיםאמא מודאגת01/04/2011
שלום רב,
בני בן 3 חודשים עבר ברית מילה תקינה שנבדקה ע"י רופאה ואחות ולפתע לפני 4 ימים החלה נפיחות בעטרה של הפין.
אציין כי אני מקפידה על החתלה בתדירות גבוהה, מקלחת ודזיטין כמשחת החתלה. רופא הילדים טוען שעל אף שהעטרה נפוחה ואדומה אין מדובר בדלקת שכן התינוק לא בוכה במגע באיזור זה. הועלתה השערה של אלרגיה בשל מעבר מסימילאק למטרנה, ליפוף שערה סביב הפין בטעות וכו'..
אנא חוות דעתכם, מה עלי לעשות?
המון תודה, אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בעטרת הפין-תינוק בן 3 חודשים - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר04/04/2011שלום רב,
אם לא חלף כדאי להבדק אצל אורולוג ילדים
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)