מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דרכי גמילה מכדור שינהT24/12/2018
שלום רב
זקוקה לסיוע דחוף בעניין הבא:
אני לאחר לידה שניה. התחילו לי בעיות שינה אחרי חודש מהלידה (לא הייתי נרדמת).
בהמלצת רופאה נטלתי כדור שינה אימובן לצד ציפרלקס.התופעה גם התרחשה לאחר הלידה הראשונה. אז נטלתי כדורי שינה, ציפרלקס ובנוסף טיפול cbt משלים.
מהרגע שהלכתי לרופא נטלתי מינון של חצי כדור בערך שבוע וחצי ולאחר מכן ירדתי למינון של רבע כדור כמעט שלושה שבועות.
ניסיתי לפני שבועיים להפסיק ולא הצלחתי. בעצת הרופאה המשכתי ליטול. השבוע ניסיתי שוב להפסיק. לילה אחד הצלחתי להרדם ללא כדור ( לאחר כשעתיים). הלילה שוב התקשיתי מאד ולאחר 4 שעות מאבק נטלתי רבע כדור.
מאד רוצה להגמל אבל כל חוסר הצלחה מכניס אותי לחרדה שוב.
מנסה להבין איך נכון לפעול כרגע: האם לנסות שוב הלילה לא ליטול כדור או לחילופין לחכות עוד זמן מה עם הכדור שינה ולנסות את תהליך הגמילה בעוד מס' ימים/ שבועות?
וגם כיצד נגמלים נכון ממינון של רבע כדור? האם בבת אחת או יום כן יום לא?
אשמח לתשובה בהולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מכדורי שינה
אבי יקיר27/12/2018טל שלום,
מכיון שאת מטופלת בנוסף לבעיות השינה גם בחרדה, עליך להתיעץ אצל פסיכיאטר מומחה להתמכרויות. כדורי שינה המכילים בנזודיאזפינים, נחשבים לממכרים. ישנם כדורי שינה שאינם מכילים את החומרים הנ"ל (סירקדין למשל).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)