מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטילת אוקסיקונטין- איך מפסיקים?לימור27/06/2019
אני לוקחת אוקסיקונטין (לא דרך רופא. קונה שלא כחוק) כבר שנתיים בערך. כל יום. אני סובלת מדיכאון קשה וזה הדבר היחידי שעוזר לי.
בשבועות האחרונים התחלתי להוריד במינון, הורדתי מ80 מ"ג ביום ל40. אבל אני לא מצליחה להוריד יותר ואני לא יודעת מה לעשות כדי להפסיק.
אני לא מעוניינת ללכת למכון גמילה ודברים כאלה.
לפעמים יש ימים שאני מנסה להתמודד לבד, אבל הדיכאון כל כך כבד. אני לא מסוגלת לדבר עם אנשים או הלתעניין בדברים, ואז אני שוב נשברת ולוקחת שוב.
מה אני יכולה לעשות? איך אני מפסיקה עם זה? האם אני יכולה להפסיק לבד? והכי הכי חשוב- האם הדיכאון הזה יעבור כשאני אפסיק? האם אצטרך להתמודד איתו כל יום לשארית חיי??
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה עצמית מאוקסיקונטין
אבי יקיר28/06/2019היי לימור,
אחת מהתופעות של נטילת אוקסיקונטין לאורך זמן היא דיכאון ולא ברור האם הדיכאון ייעלם או לא לאחר שתפסיקי. הבעייה הקשה היא שאני לא רואה דרך שאת מפסיקה לקחת את האוקסיקונטין. את נמצאת במעגל התמכרותי של נטילת אוקסיקונטין, הפסקה, דיכאון ונטילה חוזרת והמעגל הזה ימשיך לימור. ממה שאני קורא, את לקחת על דעת עצמך אוקסיקונטין וגם לא מעוניינת להיכנס למכון גמילה. מציע לך לקרוא קצת על ההתמכרות לאוקסיקונטין. את נמצאת שם. כשתרצי באמת עזרה, תחזרי לכאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להתיחסות בשנית
לימור29/06/2019אז אני בעצם לא יכולה להפסיק לבד? אני רק חושבת שאני יכולה?
אז מה בעצם אני צריכה לעשות?
אני לא חושבת שאני צריכה מכון גמילה כזה שישנים בו, כשאני מנסה להפסיק אני בעיקר סובלת מתחושת דיכאון כבדה מאוד וריקנות. אבל אני לא נכנסת לקריז ודברים כאלה.
אז איך בעצם מפסיקים? מה התהליך? למי אני צריכה לפנות? לרופא משפחה? פסיכיאטר? ליצור קשר עם מכונים?
אשמח למענה ותודה רבה על ההתיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)