מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה השפעת ההרדמה על מנותחים שנטלומני20/06/2013
בעבר הרחוק תרופות חזקות נוגדות דיכאון ? האם ידועים מקרים של השפעה שלילית לאחר התאוששות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה השפעת ההרדמה על מנותחים שנטלו - תגובה
ד``ר רפאל אלון20/06/2013שני, צריך להתייעץ בסוגיה זו עם רופא מרדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה לכם מאד על פיענוח והמלצותמוטי19/06/2013
הבדיקה מכוונת למפשעות דו-צדדי הבדיקה בוצע במנוחה ובזמן ולסלבה מפשעה ימין - הודגם בקע מפשעתי בקוטר עד כ- 17 ממ , חופשי בזמן ולסלבה מפשעה שמאל - הודגם בקע מפשעתי בקוטר עד כ- 15 ממ , חופשי בזמן ולסלבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לכם מאד על פיענוח והמלצות - תגובה
ד''ר דוד נויפלד19/06/2013לא מבין השאלה?
מי אתה? למה עשית US? מי שלח אותך לבדיקה? האם חזרת אליו לקבל הסברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה, ולעצם העניין
מוטי19/06/2013היה לי חששות בעניין האשכים והופניתי ע"י רופא המשפחה לבדיקת אולטרה סאונד. לגבי האשכים התברר שהכול תקין אך התגלה בקע בשני המפשעות, מאחר ואיני מבין מה אומר גדלים אלו במ"מ ביקשתי את המלצתכם לאבחון והאם לטפל או לא. אני בן 56. שוב תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה, ולעצם העניין - תגובה
ד''ר דוד נויפלד19/06/2013זה משהו קטן ואם לא מפריע, אין צורך לעשות כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, שתשמע ותשמיע תמיד רק טוב.
מוטי19/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע באיזור ניתוח קיסרימיטל18/06/2013
שלום,
לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח קיסרי 3, שבועיים לאחר מכן התפתח בקע באיזור החתך הניתוחי. אציין כי ישנו בקע קטן הטבור. אני מעוניינת בעתיד להכנס להריון וכמובן שאלד גם בניתוח קיסרי (3 ניתוחים קיסריים בעברי)- האם זה אפשרי? שאלה נוספת- קראתי על שיטת הניתוח של דר גורמן יואל - מה דעתך עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע באיזור ניתוח קיסרי - תגובה
ד''ר דוד נויפלד18/06/2013מי זה גורמן יואל ובאיזה ספר מופיעות השיטות שלו??
באשר לשבר בחתך - בעיה. אם בכוונתך ללדת עוד ובקיסרי, רצוי לדחות הנתוח לתיקון השבר כי הרשת תפריע בחתך הבא.
באשר לטבור - אם לא מפריע ולא גדל - תעזבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומן גולש לאחר ניתוח הרניהאיש אחד17/06/2013
שלום,
אני גבר בן 44 ועוסק בספורט באופן שגרתי.
לפני שנתיים נותחתי בגין הרניה במפשעה צד שמאל.
בתוצאות CT (בעקבות בעיה אחרת) שנעשה לפני מספר
חודשים נכתב שבמקום הניתוח יש שומן שגלש.
כמו כן בזמן האחרון אני מרגיש מידי פעם כאבים קלים באיזור הניתוח.
אני לא מאפיין נפיחות.
האם זה מסוכן? האם ניתן "לתקן" זאת ובמה זה כרוך?
האם יש צורך שוב בניתוח?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן גולש לאחר ניתוח הרניה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד18/06/2013קודם כל להבדק.
שנית אולי US בידיים מתאימות.
אולי יש חזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן החלמה מלאה לאחר ניתוח תיקוןמשה16/06/2013
בקע טאבורי עם רשת?
אני כבר 6.5 שבועות לאחר הניתוח.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן החלמה מלאה לאחר ניתוח תיקון - תגובה
ד''ר דוד נויפלד16/06/2013מבחינה תפקודית אתה החלמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עכשיו בעית נשימה קטנה, אני
משה17/06/2013פולט דרך הפה-- אהה אהה .
האם זה יכול להיות נובע מהניתוח של תיקון הבקע?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עכשיו בעית נשימה קטנה, אני - תגובה
ד''ר דוד נויפלד18/06/2013לא נראה לי.
לא כל דבר קשור לאחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאור14/06/2013
שלום התאמנתי שנתיים במכון כושר לפני חצי שנה היה לי בקע מפשעתי גדול שירד לשק האשכים נותחתי לפני חצי שנה בשיטה הפתוחה עם רשת היו לי כאבים ממש חזקים אחרי הניתוח ומאז עד היום חצי שנה אני לא מתאמן בכלל נכנס בי פחד שהבקע יחזור בצד השני או בצד הניתוח
האם מחשבתי נכונה או שאין חשש?
אם אני לא יתאמן יש פחות סיכויים שיהיה לי בקע נכון?
*הייתי מתאמן המון על שרירי בטן השאלה אם תזוזה חזקה של הבטן יכולה לגרום לרשת לזוז או כל מיני....?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר רפאל אלון15/06/2013מאור,
אתה יחול לחזור להתאמן ולבצע פעילות ספורטיבית, כולל של שרירי הבטן. הסיכוי שהבקע יחזור בצד שנותח הם מאד קטנים. באשר לצד השני-לא ניתן לחזות אם יהיה בקע בעתיד. אם תהיינה לך תלונות-פנה לבדיקת כירורג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הישנות בקע? אפשרית?nana03/06/2013
הי
אני אשה בת 50
לפני שלושה חודשים עברתי ניתוח לפרסקופיה תיקון בקע מפשעתי דו צדדי
כבר חודשיים אני עובדת בבית רגיל ..ולפעמים חשה כאבים באחד מהצדדים
שאלתי האם יש עדיין מגבלות בקשר למשאות? כמו סל הכביסה?
באיזה מצבים יכול הבקע לחזור..והאם שתי רשתות שהכניסו לי ימנעו את חזרתו?
האם אוכל להתאמן ועשות תרגילי בטן? והליכון
סטארמד בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הישנות בקע? אפשרית? - תגובה
ד''ר דוד נויפלד03/06/2013שלום nana
מזמן לא דברנו
לא צריכה להיות בעיה בשלב זה עם פעילות גופנית.
הרשתות אמורות למנוע חזרות אבל אין 100%.
לפעמים רשת זזה או מתקפלת או לא יושבת טוב ואז יכולות להיות חזרות.
נדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים אחרי עבודות בית
nana03/06/2013הי
תודה דוקטור..חיתנתי את הבת שלי לפני שבוע ..והיתי מאאאאאאאאאאאד עסוקה
אני מרימה כביסה ועובדת בבית (כמה מפלסים).ובכדי לשמור על המשקל שלי ברצוני לחזור להתעמל..אבל פוחדת .. אחרי עבודה ומאמץ מרגישה עדיין כאבים בצדדים
האם זה טבעי לאחר 3 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים אחרי עבודות בית - תגובה
ד``ר רפאל אלון04/06/2013ייתכנו עדיין מיחושים באזור הניתוח. אין לך הגבלה מבחינת מאמץ או עיסוק בספורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שכיח
nana04/06/2013הי
האם טבעי שיש כאבים עדיין לאחר 3 חודשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שכיח - תגובה
ד``ר רפאל אלון04/06/2013זה יכול לקרות ולא נדיר בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בקע מפשעתיחגית01/06/2013
שלום.
לבני בן 18 אבחנו בקע במפשעה בצד אחד והמליצו על ניתוח. איזו שיטה עדיפה במקרה זה, השיטה הקלאסית או לפרוסקופיה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בקע מפשעתי - תגובה
ד``ר רפאל אלון01/06/2013לחגית
לשתי השיטות תוצאות זהות לטווח הארוך. ההבדל הוא בכאב בזמן הקצר שלאחר הניתוח (פחות בשיטה לפרוסקופית) וחומרת סיבוך אם קורה כזה (יותר בשיטה לפרוסקופית). בנוסף-בשיטה לפרוסקופית חייבים להשתמש ברשת בעוד שבשיטה פתוחה אצל בחור צעיר ישנה אפשרות לתקן ללא רשת. עלייך להתייעץ עם מנתח מנוסה ולהחליט יחד איתו איזו שיטה מתאימה יותר לבנך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע?רועי25/05/2013
ד"ר שלום רב,
מעט רקע, אני בן 27 בריא בדר"כ, לפני כחודש וחצי שיחקתי טניס (פעמיים בשבוע), ומאופיי אני נוהג ל"השתולל" בצורת המשחק. בתום המשחק הגעתי הבייתה והתחלתי להרגיש כאבים נורא חדים בבטן בצד שמאל מתחת לצלעות (כ-6 ס"מ מתחת לחזה). הכאבים הרגישו כאילו העצם של הצלע חותכת בבשר, מעין כאב של דקירת סכין. הכאבים נמשכו כיומיים שלושה ונרגעו, אך מאז ועד היום הכאבים מתחזקים לאחר פעילות ספורטיבית, כאשר אני מתכוף לפנים, כאשר אני ישן על צד שמאל וכאשר אני לוחץ עם האצבע באזור מסויים.
הלכתי לרופאת משפחה כשבוע לאחר המקרה והיא טענה (לא בדקה פיזית) כי מדובר במתיחה של שריר גדול מאוד שמתיחתו עוברת אחריי הרבה זמן (חודש-חודשיים). אני מתחיל לחשוש שמה מדובר בבקע בשריר.
האם אלו תסמינים של בקע בשריר הבטן? במידה וזה אכן בקע האם עליי להימנע בתקופה הקרובה מפעילות גופנית עד שאברר מה בדיוק הבעיה? האם הניתוח של הבקע הוא ארוך/קשה ומה זמן ההחלמה הממוצע ממנו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
רועי25/05/2013בעל עודף משקל. גובה 1.66 משקל 96 ק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת - תגובה
ד``ר רפאל אלון25/05/2013ראה תשובתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע? - תגובה
ד``ר רפאל אלון25/05/2013רועי
לפי התיאור הרופאה שלך צודקת. במקום שתארת אין נוצרים בקעים.
תרגיע את הפעילות הגופנית ותן למקום להחלים לאיטו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי ניתוח הרנייה מפשעתיתפנינה22/05/2013
שלום, עברתי ניתוח בשיטת לפרוסקופייה לפני 4 ימים, והכאבים מחמירים במקום לרדת, ויש לי לחץ באזור הניתוח בזמן ישיבה וכאבי לחץ חזקים, והירדמות של רגל ימין, האם זה אופייני? איך אוכל לדעת אם משהו זז ונשבר שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי ניתוח הרנייה מפשעתית - תגובה
ד``ר רפאל אלון22/05/2013לפנינה
התלונות שאת מתארת יכולות להיות לאחר ניתוח כמו זה שעברת. הכאבים בזמן ישיבה והרדמות של רגל שמאל מצביעים על כך שיש לחץ על עצבים באזור הניתוח. התופעות לרוב חולפות מעצמן תוך זמן קצר. אנא פני לבדיקת הרופא המנתח. אין שום דבר שיכול לזוז או להשבר באזור הנתוח..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי ניתוח בקעיעל19/05/2013
שלום רב, עברתי לפני 7 שבועות ניתוח בצד ימין בשיטה הפתוחה.
אחרי שבועיים קשים וכואבים חל שיפור, אבל מאז אני מרגישה שהמצב די תקוע.. עדיין כואב לי, אמנם לא ברמה שאי אפשר לזוז ואני כן בתנועה, אבל לצורך ההשוואה- הכאבים יותר קשים מלפני הניתוח. האם זה מקובל?
ומתי אפשר יהיה לחזור לפעילות- שחייה וריצה? כרגע עדיין כואב לי לבצע פעולות כאלו.
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי ניתוח בקע - תגובה
ד''ר דוד נויפלד19/05/2013מבחינת הזמן את יכולה לחזור לפעילות שאת שואלת עליה.
לגבי הכאבים, אין לי הסבר. יכול להיות שארית מהכאבים אבל לא שישביתו אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרניה טבוריתשרון17/05/2013
לפני כחמש שנים' כתוצאה מהריונות רציפים) נותחתי בטבור ושמו לי רשת, כיום אני שוב בהריון, איזה סיכוי שההרניה תחזור על עצמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרניה טבורית - תגובה
ד``ר רפאל אלון17/05/2013אחוזי חזרת בקע לאחר תיקון עם רשת הם נמוכים מאד. ההריון לא אמור לפגום בתיקון שבוצע לפני שנים. לכן הסיכוי שהבקע בטבור יחזור הוא קלוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הישנות בקעאביתר07/05/2013
שלום רב,
אני כשנה לאחר ניתוח לתיקון בקע בשיטה הלפרוסקופית.
האם סידרה של התעטשויות חזקות מאוד (התעטשות אלרגית שמזעזעת את כל הגוף)יכולה לגרום להישנות הבקע?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הישנות בקע - תגובה
ד``ר רפאל אלון07/05/2013כל מאמץ חד יכול, תיאורטית, לגרום להשנות בקע. אולם הסיכוי לכך, לאחר ניתוח כמו זה שעברת, הוא קלוש ושואף לאפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטלתי תור וחזרו הכאביםnana05/05/2013
הי
עברתי ניתוח בקע מפשעתי דו צדדי בלפסקופיה ב 18.2..
והיתה לי ביקורת שלישית ביום 30.4..בטלתי את התור בשל הטבה ..וגם בגלל שאין לי את הכאב שהיה ברגל ..לאחר הניתוח אבל כבר 3 ימים אני מרגישה דקירות בצד ימין במפשעה..ובמיוחד לאחר עבודות הבית..
מה אעשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטלתי תור וחזרו הכאבים - תגובה
ד``ר רפאל אלון05/05/2013קחי טבליות נגד כאב לפי הצורך וקבעי תור חדש לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע בבטן עליונהטובי03/05/2013
שלום לכם,
כבר מילדות יש לי בקע בבטן העליונה - מעין "כדור" שפורץ החוצה ומבחוץ מרגישים גולה.
איך אני יודעת איזה סוג של בקע יש לי? לאחרונה החלו תחושות לחץ באזור הבקע. איך בודקים עניין זה. ומהו הטיפול?
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע בבטן עליונה - תגובה
ד``ר רפאל אלון03/05/2013טובי,
תיאורך מתאים לבקע הנקרא בקע אפיגסטרי. האבחנה נעשית בבדיקה גופנית פשוטה. אם הבקע מפריע הטיפול המומלץ הוא תיקון ניתוחי. מדובר בניתוח קצר ופשוט עם החלמה קלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)