מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרמת משאות אחרי ניתוחנאנא22/03/2013
הרמת משאות אחרי ניתוח בקע מפשעתי דוצדדי
ההמלצה להמנע מפעילות כמו הרמת משאות כבדים ב-6-12 שבועות
מה המשקל המותר לשאת אותו אני אחרי חודש מהניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת משאות אחרי ניתוח - תגובה
ד``ר רפאל אלון22/03/2013אחרי כחודש מהניתוח אין הגבלה בנשיאת משאות. אני מציע להעלות בהדרגה את המשקל הנישא כדי למנוע עומס יתר על איזור הניתוח, מה שיכול להתבטא בכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןנאנא20/03/2013
עברתי ניתוח בקע מפשעתי דו צדדי לפני חודש (לפרסקופי)..לאחרונה יש לי כאבים בבטן תחתונה ומלחיץ מאד כשאני מתאפקת .
האם זה מהניתוח.? ומרגישה גוש קטן במפשעה שמאלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
ד``ר רפאל אלון21/03/2013כדי לענות לך צריך לבדוק אותך. פני לרופא שניתח אותך לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביטה
נאנא27/03/2013הי
למה אני מרגישה צביטה במקום הניתוח .. משני הצדדים \. האם זה טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביטה - תגובה
ד``ר רפאל אלון28/03/2013זה טבעי אחרי ניתוח ויכול להמשך מספר שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע טבורי קטן.אביתר20/03/2013
בדק אותי כירורג את הטבור בבטן במישוש עם לחיצה באצבע
ומצא שיש לי בקע טבורי קטן.
כן הרופא אמר לי שמותר לי להרים כ-10 ק"ג. אני חושב שאני יכול להרים יותר
מבלי שארגיש כאב.
עכשיו אני לא מרגיש כאב.
הרופא יעץ לי לעשות ניתוח תיון בקע טבורי- אני לא שלם עם זה.
האם אני חייב לעשות את הניתוח--או אפשר גם בלי ניתוח.
בבית חולים אסותא יש "הרניה טופ קליניק" חשבתי לגשת לשם להיבדק.
יש לי מכבי זהב- והשאלה היא אם כדאי לי לקבל יעוץ נוסף במיוחד כאשר אני לא
רוצה לעבור את הניתוח.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע טבורי קטן. - תגובה
ד``ר רפאל אלון21/03/2013בקע טבורי קטן שאינו גורם להפרעה-אין חובה לתקן. אתה יכול להמשיך בשגרת חייך. אם תהיה בעתיד הפרעה מהבקע-פנה לכירורג.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בקע דו צדדיאבי20/03/2013
שלום רב,
אני לאחר ניתוח בקע דו צדדי לפרוסקופי. לאחר כמה זמן אני יכול לשוב לפעילות גופנית אינטנסיבית הכוללת קרב מגע וחדר כושר?
כמו כן, מאז הניתוח חלפו 10 ימים, האם שיעול או התעטשות חזקים יכולים לגרום להישנות הבקע?
תודה מראש על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בקע דו צדדי - תגובה
ד''ר דוד נויפלד20/03/2013לגבי השאלה הראשונה - נא לשאול המנתח שלך.
לגבי השאלה השניה - לא צריכה להיות בעיה אם הרשתות נפרסו וקובעו כראוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשךדן18/03/2013
שלום
לפני 50 שנה נותחתי- מצורף תעודת שחרור כתמונה .
לפי הכתוב שם אנא כתוב לי בברור מה רשם הרופא בלטינית האותיות לא קריאות לאדם רגיל.
2)אנא הסבר לי מה נעשה לי? ומה זו הבעיה שניתח.
3)שנים לאחר הניתוח האשך כאב . ואחרי סבב רופאים שלא מצאו כלום , עוד בתור בחור צעיר מצאתי פתרון -- תחתון שמחזיק ,שתומך ונפתרה הבעיה-
4)מה הקשר בין בעיה זו , לבלט דיסק בעצם הזנב ? שהוא מציק פעם בעשור אזי יש גם כאב באשך הזה???.
תודה מראש על כל ההסברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשך - תגובה
ד``ר רפאל אלון18/03/2013לפי המסמך המצולם עברת קשירה של הוריד המנקז את האשך השמאלי. ניתוח כזה מבוצע כאשר ורידי האשך גדושים יתר על המידה וגורמים לכאב. מצאת פתרון טוב לבעית הכאב_תחתון התומך באשך. אין קשר בין בעיה זו לבעית בלט דיסק בעמוד השדרה התחתון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסרונותנאנא17/03/2013
הי
אם ניגשים למנתח הוא לא מסביר את הכל לפני הניתוח למה.?.
לפני ניתוח אומרים שיש שתי שיטות ויותר קל ומבריאים מהר משיטת הלפרסקופיה אבל לאחר ניתוח אם מתלוננים על כאבים אז מסבירים שבשיטה זו יותר בעיות.זה משפט שאמר לי רופא בכיר.
שעורי ההישנות והסבוכים הקשים גבוה יותר בגישה הלפרוסקופית. עבודות שונות בחלקן מגמתיות הביאו נתונים שונים, מעניינים
למה לא מסבירים לחולה את כל הבעיות או החסרונות בכל גישה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסרונות - תגובה
ד''ר דוד נויפלד18/03/2013תצטרכי לשאול את הכירורג שהתייעצת בו לפני הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורהדיה16/03/2013
מתחת לבון יש חור.וליד הטבור כמה תפרים טפשר חדעת מה הכניסו דרך החור ומה ליד הטבור בניתוח בקע מפשעתי דו צדדי בלפרסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חור - תגובה
ד``ר רפאל אלון16/03/2013דרך ה"חורים" מכניסים את המכשור המאפשר צפיה, הרשת והמכשירים המשמשים לתיקון הבקע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היה לי התרחשות של בלט בקע טבוריאביתר15/03/2013
"הרניה" -- פעם ראשונה ואני מקווה שתהיה גם פעם אחרונה.
הייתה לי חסימת מעיים זמנית- אבל ניגשתי לבית חולים ובמיון
רופא כירורג החזיר לי את הבליטה למקומה- ואחר כך הרגשתי טוב.
עברתי צילומי רנטגן וסי טי בטן ונמצא שלא נגרם נזק מעיים והכל תקין.
הבקע אירע אחרי מאמץ רב.
עכשיו אני לא אעשה מאמץ רב.
אושפזתי להשגחה במחלקה כירורגית ואחרי יום שוחררתי.
אמרו לי בבית חולים כי צריך ניתוח תיקון בקע
אני עכשיו מרגיש טוב ועושה קצת ספורט וקצת מאמץ ולא מרגיש כאבים
בבקע בטבור.
קיבלתי מידע כי אם אין כאבים ( למרות שיש בקע ) אז לא חייבים לעשות ניתוח.
קבעתי תור לכירורג בקופת חולים , ואני אלך עם תקליטור של הסי טי. אבל לפני כן
הייתי מעוניין לדעת הרופא כאן בפורום או מכל גולש אחר מה דעתו בנידון.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היה לי התרחשות של בלט בקע טבורי - תגובה
ד``ר רפאל אלון16/03/2013הבקע שלך גרם לך לסיבוך של חסימת מעיים (לפי תיאורך). אירוע כזה יכול חזור. אני ממליץ שתעבור ניתוח (פשוט וקצר) לתיקון הבקע כדי למנוע סיבוך דומה בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להשתטחנאנא15/03/2013
הי
לםני 24 ימים עברתי ניתוח בקע מפשעתי דו צדדי בלפרסקופיה..
שאלתי מתי אוכל להשתטח..בזמל התפילה על הרצפה ? נסיתי לפני יומיים חשתי כאבים בזמן מאמץ לקום מהריצפה? בבטן תחתונה..האם יזיק לי אם אנסה שוב קרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להשתטח - תגובה
ד``ר רפאל אלון15/03/2013את יכולה להשתטח. אינך יכולה לפגוע בניתוח בפעולתך זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
הדיה15/03/2013אפילו אם אני חשה כאבים בבטן תחתןנה בזמן ההשתחטות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים - תגובה
ד``ר רפאל אלון16/03/2013את חשה בכאב מכיוון שמדובר באזור שעבר ניתוח והושמה בו רשת המקובעת לדופן הבטן. כל הפעלת לחץ או מתח על שרירי הבטן יכול לגרום לכאב. הכאבים לרוב חולפים תוך מספר שבועות מניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אמשיך
הדיה16/03/2013זו השאלה דר האם למרות הכאב אמשיך להשתטח על הרצפה.לא יזיק?.או אפסיק עד שיעלמו הכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אמשיך - תגובה
ד``ר רפאל אלון16/03/2013לא ייגרם לך שום נזק. ההחלטה בידך אם להשתטח או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותמלכה14/03/2013
בני אמור לטוס לחו"ל בעוד כשבוע, היום אובחן חשד לבקע,
לא ניתן לבצע כרגע אולטרסאונד מפאת הזמן הקצר,
האם נוכל לטפל בכל תהליך האיבחון והניתוח רק לאחר שובו בעוד שלושה שבועות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד''ר דוד נויפלד14/03/2013האבחון הוא בבדיקה ידנית של כירורג. ה-US מוסיף רק במקרים חריגים.
לענות על השאלה צריך לדעת למה פנה לרופא ומה הן תלונותיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש הבדל בזמן החלמהנאנא11/03/2013
שלום
האם יש הבדל בזמן ההחלמה והגבלת הרמת דברים כבדים אחרי ניתוח בקע מפשעתי בלפרסקופיה ובחתכים רגילים..
האם מיקום הרשת או צורת מיקומה שונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש הבדל בזמן החלמה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד11/03/2013הרשת היא רשת והמגבלות למשקל זהות. זמן החלמה? תגדיר/י החלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי 3 שבועותנאנא11/03/2013
הי אחרי 3 שבועות עדיין כואב במיוחד כשאני מומדת כמה זמן ועובדת בבית ומבשלת...מתי חוזרים לחיים רגילים בלי כאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי 3 שבועות - תגובה
ד''ר דוד נויפלד11/03/2013קודם כל הכאבים הם הדרך בה הטבע מודיע לך שאת מגזימה. עובדים פחות.
תלוי בסוג הניתוח ובמידת המאמצים. 3-6 שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמה?
נאנא11/03/2013.הניתוח שעברתי בקע מפשעתי דו צדדי בלפרסקופיה
במה אני מגזימה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמה? - תגובה
ד''ר דוד נויפלד12/03/2013בעבודה בבית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפחתת כאב לבקע במיפשעתום10/03/2013
שלום
אני בן 37 בריא
לאחרונה הובחנתי כסובל מבקע דו צדדי במפשעה בדרגה בינונית קלה
ביום יום אין לי כל הפרעה למעט תחושה אי נוחות לאחר ישיבה ארוכה
מבחנה ספורטיבית אני פעיל משחק כדורגל פעמים בשבוע וגולש גלים
בזמן משחק אני מרגיש מעין מתיחה במפשעה /כאב קל
שאלתי
1- האם ישנם תרופות להקלה בכאב בזמן פעילות ספורטיבית
ידוע לי כי שחקני כדורגל מתפקדים לאורך זמן עם בקע
2- מה זמן ההחלמה בניתוח לפרסקופיה ברמה יומית ( לאחר כמה זמן אפשר להתכופף...?)
בגיל 18 עברתי ניתוח פתוח לתיקון בקע ותקופת ההחלמה זכורה לי כסיוט אחד גדול
ברור לי שאני חייב לעבור את הניתוח אני כן רוצה לדחות לקראת חודש נובמבר מבלי לפגוע באיכות החיים (וכדורגל זה האיכות חיים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפחתת כאב לבקע במיפשע - תגובה
ד''ר דוד נויפלד11/03/2013אם לא נורא מפריע אין מה למהר. אם יתחיל לגדול, רצוי לנתח.
לתיקון דו-צדדי ובמיוחד אם צד אחד בקע חוזר, עדיף לפרוסקופיה.
התאוששות לפעילות רגילה, שבוע-10 ימים.
אני מעריך שהמלה סיוט היא קצת מוגזמת אלא אם כן התקון היה בלי רשת.
נגד הכאבים, כל כדור נגד כאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר נויפלד..דחוף בבקשהנאנא06/03/2013
הי
דוקטור אתמול רשמת לי כמה מרשמים ואחד מהם אמרת שעלול לגרום כאב ראש וויתרת עליו ..בגלל שיש לי מיגרנה
אבל המרשם נשאר אצלי עם כל המרשמים..ואני לא זוכרת איזה מהם לא להשתמש ..כי החלפת במרשם אחר... משחה לא זוכרת את שמה הרוקח יכין אותה
במה להשתמש ???
RECTOGESIC
או
PROCTOFOAM HC CF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר נויפלד..דחוף בבקשה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד06/03/2013לא להשתמש ב-RECTOGESIC
אפשר PROCTOFOAM ואפשר NIFEDIPINE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נאנא06/03/2013הי
תודה דוקטור
שיהיה לך יום טוב .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע מפשעתי ופעילות גופניתלירן05/03/2013
שלום,
אתמול ביצעתי בדיקת אולטרה סאונד מפשעות וזאת האבחנה שקיבלתי:
"הודגם בקע מפשעתי בינוני בצד שמאל וקטן מצד ימין.
הבקע הודגם תחת לחץ וולסלבה.
הודגמה נפיחות קלה בסמפיביס פוביס."
כיום אני ספורטאי פעיל בענף הכדורסל ורוצה לחזור לפעילות בהקדם.
רציתי לדעת:
1) הבקע מפריע מאוד בפעילות שאני עוסק בה. האם חייב להתבצע ניתוח?
2) במידה וכן, האם אני יכול להמשיך לשחק (למרות הכאבים) עד שלב הניתוח?
3)האם ניתוח לפרוסקופי יכול להתאים ו\או עדיף על ניתוח פתוח?
4)כמה זמן בממוצע לוקח לחזור לפעילות תחרותית מלאה?
תודה ,
לירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע מפשעתי ופעילות גופנית - תגובה
ד``ר רפאל אלון05/03/2013ללירן
בקע סימפטומטי מהווה הוראה לניתוח. קרוב לודאי שאתה יכול להמשיך לשחק כדורסל (כדי לענות בצורה החלטית יותר צריך לבדוק אותך ולהתרשם מהבקעים).
ניתוח לפרוסקופי כרוך בפחות כאב לאחר הניתוח ובחזרה מהירה יותר לתפקוד. התוצאות לטווח ארוך זהות בשתי השיטות. תיקון לפרוסקופי דוצדדי יכול להפריע בעתיד לניתוח ערמונית המבוצע דרך הבטן. ניתן לחזור לפעילות מלאה תוך כ3 שבועות מהניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)