טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 16. רזה מאוד, גובה 1.70 על משקל 40. אני אצל דיאטנית כבר שנתיים ומאוד נחושה לעלות במשקל. אין מחזור. כבר עליתי אצל הדיאטנית 10 קילו אך עם כל קילו התווסף גם סנטימטר או שניים לגובה ככה שהמצב רק הדרדר. הרזון הוא רזון טבעי. הבעיה שלי היא שבתקופה האחרונה יש לי פשוט חוסר תיאבון מטורף. אני לא מסוגלת לאכול בבוקר ולא בערב, אולי רק בצהריים יש איזשהיא תחושה קלה של רעב, אפילו לא. בדיקות דם חיוביות, אם צריך לציין. קשה לי מאוד להירדם בלילות (אולי יש קשר), מוצאת את עצמי שוכבת במיטה עד 4. מה אני עושה עם בעית החוסר תיאבון? יש איזשהוא רעיון מה הבעיה? כיוון לפנות אליו? אני מרגישה אבודה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא לפנות לנטורופת/ית מוסמך/ת כדי לקבל ייעוץ אישי וטיפול הולם. בפניה למטפל, הוא יכול להכיר אותך ולקבל את התמונה הכללית והפרטנית, שהפורום לא מאפשר, והוא זקוק לה כדי שתקבלי טיפול טוב.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים