טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 25 שוקלת 52 גובה 1.68. ירדתי כ- 4 קילו. כבר שנה ללא וסת. עושה 5 פעמים בשבוע כ- 50 דק' על מכשיר סקי. נדמה לי לפעמים שאני עולה במשקל. זה קורה לי למשל שאני לובשת גינס ופתאוםם הוא יותר צמוד עלי. אך מה שמפתיע זה שכעבור יומיים למשל הוא פתאום קצת פחות צמודד עלי. אייך אני יודעת אם מדובר בעליה בשומן או בהצטברות נוזלים או בפיתוח שריר? חשוב לי לציין שאני חשה בעליה במשקל לרב בסופי שבוע- כאשר אני כל היום בבית ורק עושה פעילות על המכשיר סקי הביתי. באמצע השבוע יש לי קצת יציאות מהבית לפה ולשם ואז אני במצב של יותר שעות ללא אוכל. האם יש קשר לדבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לשרה שלום אל תהיי כה מודאגת ממשקלך. לגובה שלך המשקל קצת נמוך. חסרים לך עוד כ-2 ק"ג כדי להיות במשקל תקין. ייתכן שבסוף שבוע את אוכלת יותר פחמימות או מזון עשיר. העובדה שכבר שנה את במצב של אל-וסת מרמזת על כך שיש לך גם חוסר איזון הורמונלי. כדאי לך לטפל בענין. גשי לנטורופטית או להומיאופטית או למרפאה סינית. ואל תזניחי זאת. ישנו גם רופא גניקולוג שמשלב רפואה משלימה ושמו ד"ר יפה.
בהצלחה עדנה מינץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד