האם זה נכון,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה נכון,
    מיכל
    15/01/2008

ערב טוב לך,
    שמעתי מספורטאי בכיר, שאמרו לו לא לאכול פחמימות אחרי השעה חמש בערב, כדי לא להשמין. מיד אימצתי את הרעיון, כי אני רוצה לרזות כמה קילו, ולא ממש הולך לי. ניסיתי, ונראה לי שאני לא מרזה, אולי אפילו קצת עליתי. זה מתסכל מאוד לאכול רק חלבונים, כי אין לי הרבה אפשרויות. אני צמחונית, וכמה אפשר לאכול שקדים, ביצים, גבינות וירקות. מה דעתך? אני בת ארבעים פלוס, מתעמלת שלוש פעמים בשבוע (הליכה או התעמלות בבית כשקר).

תודה מראש על תשובתך,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה נכון,

הוספת תגובה

• לא שמעתי דבר כזה

לימי
    17/01/2008

בעיני זה מיתוס. אני יודעת שמי שעוסק בספורט אמור לאכול אחרי אימון פחמימות וחלבונים. הכמות תלויה בסוג האימון וצריך לאכול ב-45 הדקות הראשונות אחרי האימון (במסגרת ה-45 דקות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדנה בטח תתן את דעתה בעניין

לימי
    17/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למיכל

עדנה מינץ
    19/01/2008

השאלה מה נחשב לפחמימות. האם זה לאכול הרבה לחם ודברי מתיקה או האם זה לאכול ירקות ופירות. מי שרוב התזונה שלו באה מירקות, פירות, אגוזים, קטניות וגרעינים, והרוב לא מבושל, לא מוסיף במשקל.

עדנה מינץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך עדנה וללינוי על התשובה

מיכל
    20/01/2008

ושבוע טוב. אני מאוד אוהבת את הגישה הטבעית והבריאותית שלך.

מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו