טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי.. ראיתי באיזו תכנית בטלויזיה על משפחה שלא מכניסה לביתה שום דבר שקשור למזון מעובד.. כלומר את הכל הם אוכלים חי ונא.. למשל, הם אוכלים חזה עוף נא לגמרי והם אומרים שזה הכי בריא ושככה הם אוכלים כבר כמה שנים והם הרבה יותר בריאים ממה שהיו קודם. ממה שאני יודעת אסור בתכלית האיסור לאכול בשר נא כי יש בו חיידקים..אז השאלה שלי היא האם נמצא במחקרים קשר מוכח בין אכילת בשר נא לבין קבלת מחלות כתוצאה מכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ברוב המקרים הכוונה אכן ללחם משאור. יחד עם זאת יש סוג לחם שעשוי מדגן נבוט בלבד, ללא קמח, ללא שמרים ללא שום דבר נוסף. הוא נמכר באריזות מאנגליה או לפעמים בצורת לחמניות בפריזר שבחנויות טבע. יש לחים מחיטה נבוטה, משיפון נבוט או מכוסמין נבוט. הוא מתוק כמעט כמו עוגה, היות והחיטה או הדגן, כשהם נובטים, העמילן מתפרק לדו סוכרים והופך להיות מתקתק.
עדנה מינץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים