מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקוי רעליםקרן21/10/2011
אני נמצאת בתפריט קבוע של 1200קל' כבר שנים אחרי ירידה במשקל בסופישבוע אני זוללת יותר,ועליתי במשקל, אני רוצה לשנות את התזונה שלי, וגם לרדת במשקל את 3-5 קילו , ביררתי על סדנת ניקוי רעלים והשאלות והחששות שלי הם ,
מכיוון שאני אוכלת במשך השבוע קצת אני לא אעלה במשקל?
ומה קורה אחרי הניקי שחוזרים לשגרה? מתחילים לאכול ובדרכ מעלים במשקל אחרי שכמות הקלוריות נמוכה,
אני רוצה ומוכנה לעשות שינוי בתזונה רוצה לרדת במשקל ולא מצליחה כי הגוף שלי רגיל כבר לתפריט 1200 קלו ועוסקת בספורט 5 פעמיים בשבוע,אני יודעת שבסופי שבוע אני מקלקלת אבל בכל זו מוכנה לעשות את השינוי
אשמח לתגובתכם האם אתם ממליצים בכלל לעשות זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי רעלים - תגובה
שושנה שרשבסקי23/10/2011שלום מימי,
ניקוי הגוף אינו הטיפול האולטימטיבי על מנת לרדת במשקל.
הגוף למעשה מנקה את עצמו כל הזמן דרך מערכות ההפרשה (שתן, צואה,זיעה,דם הוסת..) מצד שני אנחנו כל הזמן חשופים לרעלים (זיהום אוויר, חומרי ניקוי, מזון, מקומות עבודה מסוימים ועוד), ולא תמיד אנחנו מצליחים להיפטר מהרעלים המצטברים בגוף, ויש מקום לעשות ניקוי.
יש דרגות שונות של ניקוי (כבר כתבתי על כך לפני זמן קצר בפורום זה),ניקוי יומיומי ,קל, על ידי שתיית מיץ לימון כל בוקר לדוגמה (זה את יכולה להתחיל היום!), או שתיית חליטה מנקה לתקופה מוגבלת, אפשר ניקוי שבועי (יום בשבוע), או יום בחודש, מונודיאט (לאכל רק סוג מזון אחד יום אחד בשבוע), אפשר לאכל רק ירקות משך מספר ימים, ועוד ועוד
במידה ויש תסמינים שונים (תופעות עוריות, מערכת חיסונית חלשה, כאבי ראש, כאבי פרקים ועוד), יכול להיות שהסיבה היא רעילות. לאחר תשאול נתאים תוכנית ניקוי מתאימה. כאן נכנסת האפשרות להצטרף לסדנת ניקוי (לדוגמה צום מיצים, שלא מומלץ לבצע לבד) , כמובן בשביל ניקוי כזה צריך את הזמן, את השקט, את האווירה המתאימה, את התמיכה, וצריך ללמוד איך להפסיק את הניקוי בצורה נכונה, כי לניקוי כזה יש השפעה רבה על הגוף (שמתבטאים גם בבדיקות מעבדה)
יתכן ששינוי בתזונה שלך הוא התשובה, לא תפריט קבוע של מספר קלוריות מועט (1200 קלוריות ביחד עם 5 פעמים בשבוע ספורט, זה מעט מדי...) אלא תפריט מאוזן ומגוון, כך שלא תאלצי לזלול בסוף שבוע.
בברכה
שושנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)